pre ozrejmenie neidem z toho trieskat ziadnych 300 koni, nechce sa mi srat s vymenou veci za kovane, so vstrekmi a podobnymi hovadinami, to by som do toho rovno natlacil 2 liter z coupecka. na take male lahke auticko na provokaciu po meste popripade soft sprintik na zraze musi stacit +-180ps co by sa malo dosiahnut len chipom a zopar drobnostami ako vecsie ICcko, otvorit sanie a vyfuk a mozno o trosku vacssie turbenko. Teda aspon taka je moja predstava

zatial som zacal tym ze som vymenil zopar hadic, rozvody, remene, filtre, naplne, olej 10/60, pretesnil vanu, ventilveko, zmeral kompresiu (+-12), vramci vane vymenil ojnicne loziska a rozobral a vycistil olejove cerpadlo, vymenil sviecky a svieckove kable, oholil vyfuk odpredu az dozadu a na hulvata vyhadzal komplet auto az na palubovku a stropnicu.
ostal som visiet uz len na tom turbe. neviem sa rozhodnut. ako som sa docital repas takeho turba je skor nerealny takze sa zmierujem s tym ze kupim nove (jednu jednu jazdenku som si uz kupil ale bola v este horsom stave ako to moje takze mam dve tazitka na pracovny stôl), ale v tych cenovych relaciach je uz sirsi vyber tak by som privital neaku radu