proste ako zistit ze auto kuri tak ako ma? ako zistit, ze termostat zohreje motor na cca 90st a az potom otvori (nemam ukazovatel teploty) a ako zistit, ci neslzi a spravne funguje radiator kurenia?

inak povedane - ci mi kurenie funguje na maximum

Moderátor: peta.smolik
Čím menší obsah tím dřív se zahřeje a tím dřív topí Tak to vždycky bylo je a buderadek.s píše:S příchodem chladného počasí oživuji téma. Měl jsem možnost se svézt s Grande 1,4 8V a co se týče topení, myslím, že to topilo přibližně stejně. Akorát mě přpadá, že Seicento se rychleji ohřeje. Ono se to těžko posuzuje, jestli auto topí tak, jak má. Moje zkušenost je taky že Seicento topí líp než Felicia 1,3. Pokud ti málo topí, prověřil bych, jestli není zavzdušněný radiátor nebo není zanesený listím. Já jsem to nedávno rozebral a v tom prostoru před radiátorem bylo listí a jinýho bordelu docela dost.
Dnes jsem to sledoval když sem jel do práce vlažnej vzduch z topení začne jít po ujetí 300metrů po 1km je už teplej Zítra když bude čas tak vyfotím kde se odvzdušňuje topenír-omeo píše:Kudla tak to budu muset asi buď vyčistit, nebo odvzdušnit... mě se trochu začne zahřívat až po nějakých 10 km... a to fakt jen trochu.. pořádně topí tak po 15 - 20 km.. Jako děs... tak prosím o radu, kde se to dá vyčistit a případně, kde se radiátorek odvzdušňuje.. Diiik![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |