mam problem s asi prasknutym chladicom. vyteka mi z neho vodicka. da sa to este nejako opravit, alebo doporucujete kupit novy? inak mam model s klimou a zrovna moc lacne to nieje
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
poradte nejake to riesenie. dakujem
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Na trhu je aj tekutý utesňovač ktorý tak nezaserie motor ako práškový ale odporúčam výmenu chladiča pokial to tečie ! Utesnovače fungujú pri zohriatom otore ked sa utesnovač dostane na vzduch tak sa z neho stane akési lepidlo a zalepí prasklinu ale ako sa chladič zohrieva a ochladzuje tak prasklina pracuje a utesnovač vyteká a utesnujecorleone píše:Hlavně zjisti, jestli to opravdu teče z chladiče, nebo jen z hadice - to se mi zdá pravděpodobnější.
Na utěsnění např. Stop-a-Leak za 100 Kč z nejbližší pumpy, vypadá to takhle:
http://vltava2000.cz/autodilysorm/goods ... sID=VA-R55
ja mam ten chladic uz skoro vybraty z auta, est ezopar hadiciek od klimy a je to... len to vyzera tak ze to tecie na opacnej strane ako je hrdlo a je to v takom kovovo umelom spoji, nevyzera to najlepsie. bude treba asi novy, lebo tych tekutych utesnovacov sa tak trosku aj bojim, nezanesie to kanaliky v bloku motora? je to az tak bezpecne dobre? ked to nahodou zaleny cely chladiaci system co potom?zokot píše:Mě to teklo v místě kde jsou plastový boky namáčnutý na chladič (u té spodní hadice). Nalil jsem tam utěsňovač a je po problému. Samozřejmě mám v záloze chladič jiný bezvadný![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |