koupil jsem Pandu 1.2 2005 s nějakými 40tis najeto, otázka je, jezdim ve měste s dost klidnou nohou a spuštěnou klimou,
podle počítače v průměru za 8.6,podle stavu to vychází, je to normální?

Moderátor: peta.smolik
není.... když s pindicí jezdila drahá, tak po městě 7, mimo město 6 až 6.5 podle stylu jízdy (a to máme 4x4).... akorát dyž s tím jedu já a hraju si na fitipaldiho tak do 8.... jediná vyjímka je dyž s tím v zimě jezdím přes kopec do práce (2km jedna cesta, prudký kopec, zmrzlé auto, někdy i hluboký sníh....), tak to jezdí za 10+mi.7o píše:Čau všichni,
koupil jsem Pandu 1.2 2005 s nějakými 40tis najeto, otázka je, jezdim ve měste s dost klidnou nohou a spuštěnou klimou,
podle počítače v průměru za 8.6,podle stavu to vychází, je to normální?
pavproch v květnu 2006 píše:Fčera sem ji (v rámci záběhu) prohnal perka po Dé jedničce..... Vsetín-Olomouc-Brno-Pha-Chomutov-Pha-Brno-Zlín-Vsetín (950km). Cestou tam sem se ještě trošku krotil, ale zpátky celá cesta doslova s plynem na podlaze.... Praha-Zlín za 3hoďky (chvílema tachometrových 150, průměr nad sto, průměrná spotřeba 10....), až mi ji bylo líto.... "řvala jak dvaapůla v bahně", ale aji v servisu (akce prodejce - preventivní prohlídka zdarma při stavu tachometru asi 1500 km) mě pochválili, že sem ji tak trápil....že prý je kvalitně rozdýchaná...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |