HELP - Výměna rozvodového řemene motor FIRE 8v
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: HELP - Výměna rozvodového řemene motor FIRE 8v
presne toto som potreboval vediet, lebo robim taku mensiu GO a netusil som ako nastavit rozvody, takze zotrvak na 0 , a rysku na vacke k ryske
Fiat Bravo 1.9 Jtd -grigio steel- 92KW
- Reklama
MK2-8V.Nejlepší je to nastavit na setrváku (větší průměr=větší přesnost) ryska k 0. Okno se stupnicí je nahoře pod cívkama (někdo to může mít schované pod kabelama) a ne jak to někdo psal, nebo to bylo psaný v náký chytrý knížce že je dole a musí se sundávat plechy vzpěra a bůh ví co ještě. Jako kontrola může sloužit i ryska na malém kolu klikovky. U mě to směřuje zhruba v polovině mezi žebrem ( na které odkazují v knížkách) a místem kde končí nálitek. Dále na řemenu jsou obvykle 2 rysky+ směr otáčení a když je na krabici vyznačeno, že je to pro konkrétní vozidlo, tak to můžete brát jako další kontrolu. Např dayco uvadí na krabici, že je to i pro punto fire 1,2 60ps.
fiat punto II 1,2-8V (44KW)
znacky na kluke, podla ktorych sa treba orientovat
- Přílohy
-
- znacka na bloku motora
- IMG184aa.jpg (107.49 KiB) Zobrazeno 1854 x
-
- znacky na zotrvacniku
- IMG180aa.jpg (86.81 KiB) Zobrazeno 1854 x
Punťo 1242cm3, 44000Watt
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Nejlepší je se orientovat podle setrváku.Když jsem je stavěl podle rysky na bloku,měl jsem šouplej řemen o zub a divil se proč to tak nejede
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
Very Weird
přesně tak, setrvák je základ. když se řídíte podle toho malýho kola, tak stačí ho kapánek pootočit ryska vám ukazuje skoro pořád stejně, ale na setrváku to pak ulítne třeba o 15° .
fiat punto II 1,2-8V (44KW)