Kazdopadne je to moc penez, nejde jenom nasadit a jet a proc to delat? Koupit GT a pojede to urcite lip, a hlavne dyl...

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Nevim proc te to stve me rozsekala Š120 do kopce jak malinu byl akorat vic rozjetej a projel kolem me jak bavo na dalnici a ja uz ho nedohnal a to mam 12 8V. taky nic moc ale aspon na tu skodovku jsem se citilDohy píše:mel bych dotaz.. mam MK I 1.2 60 ku .. a mel bych zajem tam nacpat turbo z gtcka.. myslim si ze by to tam jit prece melo turbo a jinou hlavu.. poradte.. nechci si kupovat gt.. ted uz ne mam svyho puntu rad.. premyslim ze bych to takhle vymakal .. slo by to ?.. porad te..![]()
prosííím - prece jenom to nasere kdyz vam na silnici ujete prekopany rapid 130ka.. a ten motor ma pouze po go nic vic.. zadny upravy .. ja mam motor take ok .. ale proste fakt na toho (BLBYHO) rapida sem nemel.. a o nejakym fordu 1.4i ani nemluvim drzim se v zavesu ale.. tot vse..
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |