odstrikovani strika pres nejaky nesmysl pod kapotou motoru

Vše o motoru a převodovém ústrojí, poruchy, úpravy, rady a typy, topení a chazení

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
riki30
Začátečník

odstrikovani strika pres nejaky nesmysl pod kapotou motoru

Příspěvek od riki30 »

cau kluci. nevim jak zabranit odstrikovani pres jakejsi kulatej rozdvojovac odstrik.hadic. pod kapotou motoru. uprostred toho kulateho rozbocovace je jakasi dirka, ktera vypada zamerne udelana. myslim ze se s tim da otacet klestama, ale kdyz to zacpu rukou tu dirku, tak to jde normalne jak ma.nevim jestli to necim zalepit, ale asi to tam je zamerne.
punto s60, 1.2,rok 1998
Reklama

SHANE54
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SHANE54 »

pekne to odpoj a ten rozdelovac je rozoberatelny. rozober jemne a precisti, pripadne vymen to tesnenie co tam je. vystrihni z niecoho a vloz dnu... uz som to riesil a bolo to spinave a tesnenie bolo zverane. vymena vsetko napravila... :wink:
Obrázek
Obrázek
stilo-multiwagon-JTD-dynamic
spominame: Punto MK1 1.2 SX 3D, Punto MK2a 1.2 SX 5D
majco
Všeználek

Re: odstrikovani strika pres nejaky nesmysl pod kapotou moto

Příspěvek od majco »

riki30 píše:cau kluci. nevim jak zabranit odstrikovani pres jakejsi kulatej rozdvojovac odstrik.hadic. pod kapotou motoru. uprostred toho kulateho rozbocovace je jakasi dirka, ktera vypada zamerne udelana. myslim ze se s tim da otacet klestama, ale kdyz to zacpu rukou tu dirku, tak to jde normalne jak ma.nevim jestli to necim zalepit, ale asi to tam je zamerne.
Oe číslo je 7787593 a je to rozvodka z ventilčekom . skús www.pop-art.sk a daj do vyhladávača číslo 52.276 alebo RV160 a katalóg na ---
http://www.fastsp.com/
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
riki30
Začátečník

Příspěvek od riki30 »

zkusim to vycistit, ja ziji v Dubline, a tady jsou nahradni dily pomerne drahy. na vrakovisti mi chteli prodat zrcatko za 50 euro kokoti:-). nakonec jsem zaplatil 25 euro za zrcatko vymontovany ze staryho punta. zkusim to rozebrat a uvidim.
punto s60, 1.2,rok 1998
Odpovědět

Zpět na „Punto - motor“