odstrikovani strika pres nejaky nesmysl pod kapotou motoru
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
odstrikovani strika pres nejaky nesmysl pod kapotou motoru
cau kluci. nevim jak zabranit odstrikovani pres jakejsi kulatej rozdvojovac odstrik.hadic. pod kapotou motoru. uprostred toho kulateho rozbocovace je jakasi dirka, ktera vypada zamerne udelana. myslim ze se s tim da otacet klestama, ale kdyz to zacpu rukou tu dirku, tak to jde normalne jak ma.nevim jestli to necim zalepit, ale asi to tam je zamerne.
punto s60, 1.2,rok 1998
- Reklama
- SHANE54
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
pekne to odpoj a ten rozdelovac je rozoberatelny. rozober jemne a precisti, pripadne vymen to tesnenie co tam je. vystrihni z niecoho a vloz dnu... uz som to riesil a bolo to spinave a tesnenie bolo zverane. vymena vsetko napravila...
stilo-multiwagon-JTD-dynamic
spominame: Punto MK1 1.2 SX 3D, Punto MK2a 1.2 SX 5D
Re: odstrikovani strika pres nejaky nesmysl pod kapotou moto
Oe číslo je 7787593 a je to rozvodka z ventilčekom . skús www.pop-art.sk a daj do vyhladávača číslo 52.276 alebo RV160 a katalóg na ---riki30 píše:cau kluci. nevim jak zabranit odstrikovani pres jakejsi kulatej rozdvojovac odstrik.hadic. pod kapotou motoru. uprostred toho kulateho rozbocovace je jakasi dirka, ktera vypada zamerne udelana. myslim ze se s tim da otacet klestama, ale kdyz to zacpu rukou tu dirku, tak to jde normalne jak ma.nevim jestli to necim zalepit, ale asi to tam je zamerne.
http://www.fastsp.com/
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996