alarm
Moderátoři: kubiii, Minimaxa, peta.smolik, Globusman
- Reklama
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
4 ftaxi
...a proč vlastně potřebuješ mít aktivovaný alarm, když je uvnitř pes...?
To je trošku samoúčelné, ne?
1.) Jestli se bojíš o auto, nemusíš, protože Mlok má immobilizér, takže s ním bez klíčku (teoreticky) nikdo neodjede.
2.) Jestli se bojíš, že ti někdo ukradne toho psa, chtělo by to nejspíš dokoupit tříštivá čidla na všechny okna.....
Můj názor: pro tenhle případ vypnout alarm, nevidím jediný důvod proč ho nechat zapnutý. (Schránka před řidičem...)
Zdary.
...a proč vlastně potřebuješ mít aktivovaný alarm, když je uvnitř pes...?
To je trošku samoúčelné, ne?
1.) Jestli se bojíš o auto, nemusíš, protože Mlok má immobilizér, takže s ním bez klíčku (teoreticky) nikdo neodjede.
2.) Jestli se bojíš, že ti někdo ukradne toho psa, chtělo by to nejspíš dokoupit tříštivá čidla na všechny okna.....
Můj názor: pro tenhle případ vypnout alarm, nevidím jediný důvod proč ho nechat zapnutý. (Schránka před řidičem...)
Zdary.
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
No na Kladně bych toho psa v autě nenechával a už vůbec bych nevypínal alarm. Naši spoluobčané by ho jistě uvítali jako dobrou pochotku Ne nadarmo Policie varuje, že nemáme nic nechávat ve vozidle. Auto není trezor Jen jsme odbočil od tématu.
Mišan píše:Jo, občas je potřeba aby to nehoukalo. Když jsem tam na chvilku nechával děti a nechtěl aby to houkalo, dělal jsem to takhle:
- buď jsem zamykal jen otočením klíčku a ne dálkáčem
- nebo držel dálkáč pár vteřin a ono se to zamkne bez alarmu
Multipla 1.9 JTD 110k ... "ucast na setkání Tábor - Červený Kostelec, Olomouc, Jesenice, Rapotín, Věšín, Holice a mnoho dalších" ... http://www.multipla.wz.cz" onclick="window.open(this.href);return false; (vše o Fiat Multipla) ... http://www.multiplaklub.cz" onclick="window.open(this.href);return false; FIAT MULTIPLA KLUB ČR