alarm

Elektronika, el. výbava, diagnostika, kontrolky, přístroje

Moderátoři: kubiii, Minimaxa, peta.smolik, Globusman

Odpovědět
ftaxi
Fiaťák

alarm

Příspěvek od ftaxi »

Ako sa dá deaktivovať ultrazvukový senzor vnútorného priestoru ? napríklad keby som chcel nechať psa v aute pri zapnutom alarme.
Reklama

bikus
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bikus »

4 ftaxi

...a proč vlastně potřebuješ mít aktivovaný alarm, když je uvnitř pes...?

To je trošku samoúčelné, ne?
1.) Jestli se bojíš o auto, nemusíš, protože Mlok má immobilizér, takže s ním bez klíčku (teoreticky) nikdo neodjede.
2.) Jestli se bojíš, že ti někdo ukradne toho psa, chtělo by to nejspíš dokoupit tříštivá čidla na všechny okna.....

Můj názor: pro tenhle případ vypnout alarm, nevidím jediný důvod proč ho nechat zapnutý. (Schránka před řidičem...)
Zdary.
Mišan
Fiaťák

Příspěvek od Mišan »

Jo, občas je potřeba aby to nehoukalo. Když jsem tam na chvilku nechával děti a nechtěl aby to houkalo, dělal jsem to takhle:
- buď jsem zamykal jen otočením klíčku a ne dálkáčem
- nebo držel dálkáč pár vteřin a ono se to zamkne bez alarmu
Multipla Bipower 1,6 /2000
Acirek
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Acirek »

No na Kladně bych toho psa v autě nenechával a už vůbec bych nevypínal alarm. Naši spoluobčané by ho jistě uvítali jako dobrou pochotku :D Ne nadarmo Policie varuje, že nemáme nic nechávat ve vozidle. Auto není trezor :o Jen jsme odbočil od tématu.

Mišan píše:Jo, občas je potřeba aby to nehoukalo. Když jsem tam na chvilku nechával děti a nechtěl aby to houkalo, dělal jsem to takhle:
- buď jsem zamykal jen otočením klíčku a ne dálkáčem
- nebo držel dálkáč pár vteřin a ono se to zamkne bez alarmu
Multipla 1.9 JTD 110k ... "ucast na setkání Tábor - Červený Kostelec, Olomouc, Jesenice, Rapotín, Věšín, Holice a mnoho dalších" ... http://www.multipla.wz.cz" onclick="window.open(this.href);return false; (vše o Fiat Multipla) ... http://www.multiplaklub.cz" onclick="window.open(this.href);return false; FIAT MULTIPLA KLUB ČR
ftaxi
Fiaťák

Příspěvek od ftaxi »

To sú odpovede typu že načo ti je elektrické sklápanie vonkajších zrkadiel keď to ide aj ručne.
Ale nevadí už som to našiel zajtra vyskúšam a dám vám vedieť či to funguje.
Odpovědět

Zpět na „Multipla | Elektrika“