Kam s čidlem teploměru?
Moderátoři: kubiii, Minimaxa, peta.smolik, Globusman
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Kam s čidlem teploměru?
Vlastním JTD 105 a nemám tudíž OBD teploměr. Koupil jsem si levný autoteploměr s drátovým čidlem a potřeboval bych poradit, kde ho máte, aby to fungovalo a nevyžadovalo to rozdělání celého auta Dík
- Reklama
-
- Znalec
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Ahojky, já jsem si čidlo dal dopředu do masky. Je to u země a je to kryté před vodou a není tam teplo od motoru. Nebyla potřeba nic rozebrat ani vrtat.
Multipla 1.9 JTD 110k ... "ucast na setkání Tábor - Červený Kostelec, Olomouc, Jesenice, Rapotín, Věšín, Holice a mnoho dalších" ... http://www.multipla.wz.cz" onclick="window.open(this.href);return false; (vše o Fiat Multipla) ... http://www.multiplaklub.cz" onclick="window.open(this.href);return false; FIAT MULTIPLA KLUB ČR
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
OBD teploměr
Promiň, tím je myšleno palubní počítač s teploměrem ...anonyme píše:Já mám JTD 115 a asi taky nemám OBD teploměr? Nebo kde se to má najít?
No teploměr v palubním počítači nemám, i když dle návodu co mě dali při koupi vizidla, tak by tam býti měl. Akorát jsem jim pak dost nadával, že návod k vozidlu nesouhlasí s vozidlem. Možná jsem to měl reklamovat a pak dát i k soudu a pak by asi změnili názor. Přídavný teploměr jsem taky použil a čidlo jsem strčil někam myslím do zrcátka na dveřích.
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
V zrcátku mi to připadá docela nešťastné, když je vyhřívanéanonyme píše:No teploměr v palubním počítači nemám, i když dle návodu co mě dali při koupi vizidla, tak by tam býti měl. Akorát jsem jim pak dost nadával, že návod k vozidlu nesouhlasí s vozidlem. Možná jsem to měl reklamovat a pak dát i k soudu a pak by asi změnili názor. Přídavný teploměr jsem taky použil a čidlo jsem strčil někam myslím do zrcátka na dveřích.