Kam s čidlem teploměru?

Elektronika, el. výbava, diagnostika, kontrolky, přístroje

Moderátoři: kubiii, Minimaxa, peta.smolik, Globusman

Odpovědět
ok2clj
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Kam s čidlem teploměru?

Příspěvek od ok2clj »

Vlastním JTD 105 a nemám tudíž OBD teploměr. Koupil jsem si levný autoteploměr s drátovým čidlem a potřeboval bych poradit, kde ho máte, aby to fungovalo a nevyžadovalo to rozdělání celého auta :-) Dík
Reklama

stifmajstrABARTH
Znalec

Příspěvek od stifmajstrABARTH »

dava se to jakoby k pantum prednich dverii..je to jakoby venku a neni to videt neprekazi to :roll:
Cinquecento 1.1 Sporting ABARTH-červéný:-D a Multipla fanda:)
Acirek
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Acirek »

Ahojky, já jsem si čidlo dal dopředu do masky. Je to u země a je to kryté před vodou a není tam teplo od motoru. Nebyla potřeba nic rozebrat ani vrtat.
Multipla 1.9 JTD 110k ... "ucast na setkání Tábor - Červený Kostelec, Olomouc, Jesenice, Rapotín, Věšín, Holice a mnoho dalších" ... http://www.multipla.wz.cz" onclick="window.open(this.href);return false; (vše o Fiat Multipla) ... http://www.multiplaklub.cz" onclick="window.open(this.href);return false; FIAT MULTIPLA KLUB ČR
anonyme
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od anonyme »

Vlastním JTD 105 a nemám tudíž OBD teploměr. Koupil jsem si levný autoteploměr s drátovým čidlem a potřeboval bych poradit, kde ho máte, aby to fungovalo a nevyžadovalo to rozdělání celého auta Smile Dík
Já mám JTD 115 a asi taky nemám OBD teploměr? Nebo kde se to má najít?
ok2clj
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

OBD teploměr

Příspěvek od ok2clj »

anonyme píše:
Já mám JTD 115 a asi taky nemám OBD teploměr? Nebo kde se to má najít?
Promiň, tím je myšleno palubní počítač s teploměrem ...
anonyme
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od anonyme »

No teploměr v palubním počítači nemám, i když dle návodu co mě dali při koupi vizidla, tak by tam býti měl. Akorát jsem jim pak dost nadával, že návod k vozidlu nesouhlasí s vozidlem. Možná jsem to měl reklamovat a pak dát i k soudu a pak by asi změnili názor. Přídavný teploměr jsem taky použil a čidlo jsem strčil někam myslím do zrcátka na dveřích.
Globusman
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Globusman »

anonyme píše:No teploměr v palubním počítači nemám, i když dle návodu co mě dali při koupi vizidla, tak by tam býti měl. Akorát jsem jim pak dost nadával, že návod k vozidlu nesouhlasí s vozidlem. Možná jsem to měl reklamovat a pak dát i k soudu a pak by asi změnili názor. Přídavný teploměr jsem taky použil a čidlo jsem strčil někam myslím do zrcátka na dveřích.
V zrcátku mi to připadá docela nešťastné, když je vyhřívané :D
Václaf
Fiaťák

Příspěvek od Václaf »

Ahojky, asi to bude znít tupě (nejsem odborník), ale jak poznám, jestli mám vyhřívané zrcátko? V mrazech mi zůstávalo zamrzlé, tak jsem jej oškrábal. Jsou vyhřívaná u všech typů, nebo jen u některých? Jak se spouští vyhřívání? S vyhříváním zadního okna? Dík a omluva za neznalosti :-)
Multi 1,9 JTd
Anduril
Znalec

Příspěvek od Anduril »

Zrcatka jsou vetsinou vyhrivane, kdyz jsou elektricky nastavitelne a vyhrivani se spousti se zadnim oknem.
Ford Focus 1.6 Trend X 2009
ex. Fiat Punto MK2 1.2l 16V HLX 3dv.
Odpovědět

Zpět na „Multipla | Elektrika“