HELP - Zapalovač
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
HELP - Zapalovač
Zdravím všechny, mám Punto II 2001, mám nefunkční zapalovač.. pojistka už měněná... nevíte někdo co to může být??
- Reklama
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Re: HELP - Zapalovač
Ahoj, mam mk2 2000. Chtel bych se vas zeptat, jestli jde nejak jednoduse prepojit 12V zasuvku tak, aby jela i pri vypnutem klicku. Radio mi jede furt a klicek na neho nema zadny vliv.. Diky
FIAT PUNTO II 1.2 16V HLX 5d
vážně? jde mi o to, jestli kvuli tomu musim rozdelavat pul palubovky, nebo mi staci nekde jednoduse prepojit urcity kablik nekde na konektoru a hotovo.. hlavne bych rad vedel ktery, kde a kam.. tak jestli jste to nekdy nekdo delal, tak prosim o radu at nemusim zas neco pul dnes studovat ... auto mam par dni, tak jeste moc nevim.. diky!zokot píše:Přepojit na stálý proud.
FIAT PUNTO II 1.2 16V HLX 5d
dnes sa mi podarilo vyskratovat zapalovac blbym konektorom nabijacky. Nevie niekto ktora poistka je na zapalovac, resp kde ju hladat??Mam grande punto 1.4 16V, prezrel som poistky co su na lavo pod volantom, ale vsetky su OK ...nefunguje zapalovac, ani nabijacka, oba som skusal v druhom aute a tam fungovali, tak problem bude najskor v konektore zapaloovaca, len neviem kde hladat
BRAVO 1.6 16V 103HP / GRANDE PUNTO 1.4 16V 95HP
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Re:
I když nesvítí tak funguje strkám tam napáječ TMC přijímače Mimochodem nepřišel jsem na to kde je dioda která tam svítíliborko píše:a nebo zkus zapalovač z jiného auta,třeba je ten tvuj KO,může být špatný ten odporový drát,jinak když už jsme u těch zapalovačů má v puntu MKI být zapalovač podsvícený když rozsvítím světla? mě to nesvítí,třeba mám jen prdlou žárovku
Punťa fire, Rosso Tiziano
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
rozložení pojistek...
http://web.telecom.cz/rozsini/puntoMk1/elro.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
btw, neví někdo jak se mění žárovka v podsvícení zapalovače? a jak se vysypává popelník?
http://web.telecom.cz/rozsini/puntoMk1/elro.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
btw, neví někdo jak se mění žárovka v podsvícení zapalovače? a jak se vysypává popelník?
######
.ScOrE.
.ScOrE.
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
To myslíš vážně jak se vysypává popelník?ScR píše:rozložení pojistek...
smrtelně vážně on je totiž tak sqěle domršenej že jde vysypat asi jenom vysavačem
######
.ScOrE.
.ScOrE.
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Levou rukou si to chytni za ten kulatej okraj venkovní a pravou za tu U část co jakoby objímá při zavření zapalovač a jde to snadno celej ten vnitřek vyndat