Lancia Dedra ano koupit nebo ne nekoupit?
Moderátor: peta.smolik
Lancia Dedra ano koupit nebo ne nekoupit?
Zdarec všem ... sem mladej kluk,kterej shání auto na tréninky pro svou velkou kabelu a prostě na potřebné ježdění (sám v rodině,nikdo jiný nemá řidičák),tak se vás chci zeptat díval sem se po různých serverech,inzercích a tak a narazil sem na lancii dedru.. za slušné peníze se skvělou výbavou .. různé motory a tak se vás ptám zda se dá koupit nebo ne a na co mám dát pozor ..diky
- Reklama
Re: Lancia Dedra ano koupit nebo ne nekoupit?
Dotaz bych směřoval spíš tady http://www.lanciaklub.cz/ Já mám Dedru na lpg 1.8ie a celkem spokojenýGEGI píše:Zdarec všem ... sem mladej kluk,kterej shání auto na tréninky pro svou velkou kabelu a prostě na potřebné ježdění (sám v rodině,nikdo jiný nemá řidičák),tak se vás chci zeptat díval sem se po různých serverech,inzercích a tak a narazil sem na lancii dedru.. za slušné peníze se skvělou výbavou .. různé motory a tak se vás ptám zda se dá koupit nebo ne a na co mám dát pozor ..diky
tak jasný ... tam sem s enemohl registrovat a tohle bylo první na co sem narazil.. tu se však mohu také ptát...
ty máš dedru jo? za kolik si ji pořídil z jakého roku a najetý měla kolik.. zda si měl nějaký problémek.. a tak dikec moc.. mě de o to zda se to vyplatí kupovat z bazaru.. stojí za slušný peníze.. výbava je bomba za tu cenu .. díval sem se cena 30-40tis. není problém jak který motor a jak moc najetej byli rozdíly.
jeden motor 1,6i a najeto 200tis. a za stejnou cenu jen ne s audiem s najetýma asi 120tis. tak mi de o to zda když je to za takovou cenu zda někde nebude háček a tak víš jak.. děkuji všem kdo se tu ozve..
ty máš dedru jo? za kolik si ji pořídil z jakého roku a najetý měla kolik.. zda si měl nějaký problémek.. a tak dikec moc.. mě de o to zda se to vyplatí kupovat z bazaru.. stojí za slušný peníze.. výbava je bomba za tu cenu .. díval sem se cena 30-40tis. není problém jak který motor a jak moc najetej byli rozdíly.
jeden motor 1,6i a najeto 200tis. a za stejnou cenu jen ne s audiem s najetýma asi 120tis. tak mi de o to zda když je to za takovou cenu zda někde nebude háček a tak víš jak.. děkuji všem kdo se tu ozve..
Jasně ptej se kde chceš.Já mám dedru sice bez klimy,ale z lpg motor 1.8ie 105 koníku,najeto 170 tis.km r.v 1993.Kupoval jsem ji z inzerátu na netu a cena uplně směšná to lpg by vyšlo víc než celé auto ukecal jsem najitele na 14tis.,ale má to nějaké mouchy které ted řeším.GEGI píše:tak jasný ... tam sem s enemohl registrovat a tohle bylo první na co sem narazil.. tu se však mohu také ptát...
alain1 píše:Jasně ptej se kde chceš.Já mám dedru sice bez klimy,ale z lpg motor 1.8ie 105 koníku,najeto 170 tis.km r.v 1993.Kupoval jsem ji z inzerátu na netu a cena uplně směšná to lpg by vyšlo víc než celé auto ukecal jsem najitele na 14tis.,ale má to nějaké mouchy které ted řeším.GEGI píše:tak jasný ... tam sem s enemohl registrovat a tohle bylo první na co sem narazil.. tu se však mohu také ptát...
jj tak to pak jo... dost dobrá cena.. jen ty mouchy asi .. s čím se nad autem zabýváš? jinak nevíš díly na dedry sou skoro fiat ne? Tempry jsou skoro stejný a sou pod jednou střechou skoro fiat-lancia..
mě de spíš o názor ostatních lidí na tyto vozidla.. zda i za tu cenu se to dá a nemá třeba něco zásadního za problém..
170tis. je u těchto aut a motoru hodně či málo
Co se týče dílu tak v autokely.Zatím velký problém nevidím jen jedno světlo troch rozbité zítra doufám že mi ho pošle za pár kaček z toho druhého fora jeden člověk.Jinak brzdy udělám si sám.A těch 170 tis km si myslím že na ten 16 ventil není mooc.Starty v poho jak benz.tak i plyn.GEGI píše:alain1 píše:Jasně ptej se kde chceš.Já mám dedru sice bez klimy,ale z lpg motor 1.8ie 105 koníku,najeto 170 tis.km r.v 1993.Kupoval jsem ji z inzerátu na netu a cena uplně směšná to lpg by vyšlo víc než celé auto ukecal jsem najitele na 14tis.,ale má to nějaké mouchy které ted řeším.GEGI píše:tak jasný ... tam sem s enemohl registrovat a tohle bylo první na co sem narazil.. tu se však mohu také ptát...
jj tak to pak jo... dost dobrá cena.. jen ty mouchy asi .. s čím se nad autem zabýváš? jinak nevíš díly na dedry sou skoro fiat ne? Tempry jsou skoro stejný a sou pod jednou střechou skoro fiat-lancia..
mě de spíš o názor ostatních lidí na tyto vozidla.. zda i za tu cenu se to dá a nemá třeba něco zásadního za problém..
170tis. je u těchto aut a motoru hodně či málo
takže se dá říct že s náhradními díly a prostě s díly takovými není problém sehnat.. nevíš servisi asi tu nejsou.. i když lancia má přece jenom blízko k fiatům..
škoda že se více lidí neozval,ti kteří na lancii nedaj dopustit a tak..
škoda že se více lidí neozval,ti kteří na lancii nedaj dopustit a tak..
- Tomas-Oaza
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele: