Lancia Dedra ano koupit nebo ne nekoupit?

Moderátor: peta.smolik

Odpovědět
GEGI
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Lancia Dedra ano koupit nebo ne nekoupit?

Příspěvek od GEGI »

Zdarec všem ... sem mladej kluk,kterej shání auto na tréninky pro svou velkou kabelu a prostě na potřebné ježdění (sám v rodině,nikdo jiný nemá řidičák),tak se vás chci zeptat díval sem se po různých serverech,inzercích a tak a narazil sem na lancii dedru.. za slušné peníze se skvělou výbavou .. různé motory a tak se vás ptám zda se dá koupit nebo ne a na co mám dát pozor ..diky
Reklama

alain1
Začátečník

Re: Lancia Dedra ano koupit nebo ne nekoupit?

Příspěvek od alain1 »

GEGI píše:Zdarec všem ... sem mladej kluk,kterej shání auto na tréninky pro svou velkou kabelu a prostě na potřebné ježdění (sám v rodině,nikdo jiný nemá řidičák),tak se vás chci zeptat díval sem se po různých serverech,inzercích a tak a narazil sem na lancii dedru.. za slušné peníze se skvělou výbavou .. různé motory a tak se vás ptám zda se dá koupit nebo ne a na co mám dát pozor ..diky
Dotaz bych směřoval spíš tady http://www.lanciaklub.cz/ Já mám Dedru na lpg 1.8ie a celkem spokojený
GEGI
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GEGI »

tak jasný ... tam sem s enemohl registrovat a tohle bylo první na co sem narazil.. tu se však mohu také ptát...
ty máš dedru jo? za kolik si ji pořídil z jakého roku a najetý měla kolik.. zda si měl nějaký problémek.. a tak dikec moc.. mě de o to zda se to vyplatí kupovat z bazaru.. stojí za slušný peníze.. výbava je bomba za tu cenu .. díval sem se cena 30-40tis. není problém jak který motor a jak moc najetej byli rozdíly.
jeden motor 1,6i a najeto 200tis. a za stejnou cenu jen ne s audiem s najetýma asi 120tis. tak mi de o to zda když je to za takovou cenu zda někde nebude háček a tak víš jak.. děkuji všem kdo se tu ozve..
alain1
Začátečník

Příspěvek od alain1 »

GEGI píše:tak jasný ... tam sem s enemohl registrovat a tohle bylo první na co sem narazil.. tu se však mohu také ptát...
ty máš dedru jo? za kolik si ji pořídil z jakého roku a najetý měla kolik.. zda si měl nějaký problémek.. a tak dikec moc.. mě de o to zda se to vyplatí kupovat z bazaru.. stojí za slušný peníze.. výbava je bomba za tu cenu .. díval sem se cena 30-40tis. není problém jak který motor a jak moc najetej byli rozdíly.
jeden motor 1,6i a najeto 200tis. a za stejnou cenu jen ne s audiem s najetýma asi 120tis. tak mi de o to zda když je to za takovou cenu zda někde nebude háček a tak víš jak.. děkuji všem kdo se tu ozve..
Jasně ptej se kde chceš.Já mám dedru sice bez klimy,ale z lpg motor 1.8ie 105 koníku,najeto 170 tis.km r.v 1993.Kupoval jsem ji z inzerátu na netu a cena uplně směšná to lpg by vyšlo víc než celé auto ukecal jsem najitele na 14tis.,ale má to nějaké mouchy které ted řeším.
GEGI
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GEGI »

alain1 píše:
GEGI píše:tak jasný ... tam sem s enemohl registrovat a tohle bylo první na co sem narazil.. tu se však mohu také ptát...
Jasně ptej se kde chceš.Já mám dedru sice bez klimy,ale z lpg motor 1.8ie 105 koníku,najeto 170 tis.km r.v 1993.Kupoval jsem ji z inzerátu na netu a cena uplně směšná to lpg by vyšlo víc než celé auto ukecal jsem najitele na 14tis.,ale má to nějaké mouchy které ted řeším.

jj tak to pak jo... dost dobrá cena.. jen ty mouchy asi .. s čím se nad autem zabýváš? jinak nevíš díly na dedry sou skoro fiat ne? Tempry jsou skoro stejný a sou pod jednou střechou skoro fiat-lancia..
mě de spíš o názor ostatních lidí na tyto vozidla.. zda i za tu cenu se to dá a nemá třeba něco zásadního za problém..
170tis. je u těchto aut a motoru hodně či málo
alain1
Začátečník

Příspěvek od alain1 »

GEGI píše:
alain1 píše:

jj tak to pak jo... dost dobrá cena.. jen ty mouchy asi .. s čím se nad autem zabýváš? jinak nevíš díly na dedry sou skoro fiat ne? Tempry jsou skoro stejný a sou pod jednou střechou skoro fiat-lancia..
mě de spíš o názor ostatních lidí na tyto vozidla.. zda i za tu cenu se to dá a nemá třeba něco zásadního za problém..
170tis. je u těchto aut a motoru hodně či málo
Co se týče dílu tak v autokely.Zatím velký problém nevidím jen jedno světlo troch rozbité zítra doufám že mi ho pošle za pár kaček z toho druhého fora jeden člověk.Jinak brzdy udělám si sám.A těch 170 tis km si myslím že na ten 16 ventil není mooc.Starty v poho jak benz.tak i plyn.
GEGI
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GEGI »

takže se dá říct že s náhradními díly a prostě s díly takovými není problém sehnat.. nevíš servisi asi tu nejsou.. i když lancia má přece jenom blízko k fiatům..
škoda že se více lidí neozval,ti kteří na lancii nedaj dopustit a tak..
Tomas-Oaza
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomas-Oaza »

mas recht, tady se ti neozvali ale na tom druhym foru hnedka jo :lol: :lol: :lol:
Lancia Kappa 2,4 TDS
Renault Master
Iveco daily 2,3 jtd
fiat multipla rallye hobbycros

www.lanciaklub.cz
Odpovědět

Zpět na „LANCIA“