Ahoj všichni,
prosím o radu. Tak před čtrnácti dny jsem nemohl nastartovat mé Punto GT r.v. 95. Odvezl jsem to do našeho servisu Fiat a tam mi dnes oznámily že je vadná řídící jednotka. Buď mám dát 26 tisíc za novou a nebo 11 za opravu té stávající.
Nemá s tímto problémem někdo zkušenost ?
Předem díky
HELP - Řídící jednotka oprava či výměna?
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
Hele, a duverujes tomu servisu? Uplne to stejny sem resil na Fiorinu. Kamosovi v servise rekli, ze je jednotka KO, ze to testovali a ja nevim co. Nakonec stacilo projit konektory od civky, od cerpadla, atd. a auto jezdi...
Samozrejme, nelze porovnavat Fiorino s GT, ale je to jeden z mnoha pripadu.
Z vrakacu je taky moznost, ale musel bys vzit i jednotku CODE i s klicema atd. atd. atd. Anebo si jednotku nechat odkodovat, abys to mohl dat k sobe do auta. Ale to sou zase prachy navic.

Z vrakacu je taky moznost, ale musel bys vzit i jednotku CODE i s klicema atd. atd. atd. Anebo si jednotku nechat odkodovat, abys to mohl dat k sobe do auta. Ale to sou zase prachy navic.
Hustokrutost
imobilizer
mam druhu spinaciu skrinku chcel by som ju vymenit, ale kluce su uz s imobilizerom. ak ju chcem pouzit musim aj riadiacu jednotku nejak nakodovat alebo staci spolu zo spinacou skrinkou vymenit aj "imobiliz.krabicku. ??"
Punto 55 1.1S 40kW r.96 ; 3D ; prejdená TransAlpina 2163mn.m.-Transfagaras-Bukurešť 2235km