HELP - Řídící jednotka oprava či výměna?

Elektronika, el. výbava, diagnostika, kontrolky, přístroje

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
Kleky
Začátečník

HELP - Řídící jednotka oprava či výměna?

Příspěvek od Kleky »

Ahoj všichni,
prosím o radu. Tak před čtrnácti dny jsem nemohl nastartovat mé Punto GT r.v. 95. Odvezl jsem to do našeho servisu Fiat a tam mi dnes oznámily že je vadná řídící jednotka. Buď mám dát 26 tisíc za novou a nebo 11 za opravu té stávající.
Nemá s tímto problémem někdo zkušenost ?
Předem díky
Reklama

muWme
Začátečník

Příspěvek od muWme »

tak to je paleta... a co nejakej vrakac? tam by si to mohl poridit levneji...
lacin
Znalec

Příspěvek od lacin »

Hele, a duverujes tomu servisu? Uplne to stejny sem resil na Fiorinu. Kamosovi v servise rekli, ze je jednotka KO, ze to testovali a ja nevim co. Nakonec stacilo projit konektory od civky, od cerpadla, atd. a auto jezdi... :-) Samozrejme, nelze porovnavat Fiorino s GT, ale je to jeden z mnoha pripadu.

Z vrakacu je taky moznost, ale musel bys vzit i jednotku CODE i s klicema atd. atd. atd. Anebo si jednotku nechat odkodovat, abys to mohl dat k sobe do auta. Ale to sou zase prachy navic.
Hustokrutost
Kleky
Začátečník

Příspěvek od Kleky »

Vrakáč jsem zkoušel. Nabízel mi ho za 6 tisíc, ale kolem Ústí neznám zatím nikoho kdo by mi to odkódoval :cry:
No a se servisem nemám zatím žádný zkušenosti. Je to první servis. No, ale že se mi ozvaly po deseti dnech co to tam stálo a mezi tim jsem tam třikrát telefonoval, tak asi nic moc :-)
Kleky
Začátečník

Příspěvek od Kleky »

No a aby toho nebylo málo volali ze servisu že potřebují udělat druhý klíč a že by to stálo další 2800. A že odblokovat imobilizér nejde. Začínám mít pocit že mě lakujou :cry:
lacin
Znalec

Příspěvek od lacin »

Oficialne odblok imobilizeru udelat nelze. Neoficialne to de. Dej to jinam, nekam, kde tomu rozumi... :-) Kdybys byl nekde z moravy, tak bych ti nekoho doporucil. Ale usti....
Hustokrutost
Dohy
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dohy »

mam kamarada V CHOMUTOVE DELA VE FIATU JE DOBREJ KDYBYS MEL ZAJEM MOZNA BY TI POMOHL..
dedii
Fiaťák

imobilizer

Příspěvek od dedii »

mam druhu spinaciu skrinku chcel by som ju vymenit, ale kluce su uz s imobilizerom. ak ju chcem pouzit musim aj riadiacu jednotku nejak nakodovat alebo staci spolu zo spinacou skrinkou vymenit aj "imobiliz.krabicku. ??"
Punto 55 1.1S 40kW r.96 ; 3D ; prejdená TransAlpina 2163mn.m.-Transfagaras-Bukurešť 2235km
Odpovědět

Zpět na „Punto - elektrika“