Elektřina ve Stilu
Moderátor: peta.smolik
Elektřina ve Stilu
prosím o radu, máte i někdo jiný problém s hlášením vad ve Vašem Stilu?
neustále mi to hlásí poruchy, několik krát za jízdy pípá, je to zřejmě porucha elektr.
neustále mi to hlásí poruchy, několik krát za jízdy pípá, je to zřejmě porucha elektr.
- Reklama
-
- Začátečník
Re: Elektřina ve Stilu
mám stejný problém, obyč. automechanik s tím nic nenadělá, musíte do spec. servisu a bude to stát majland, proto to zkouším ignorovat
myslel jsem spíš na radu co s tím
Děkuji.
Zkusím, máte ještě něco dalšího v rukávu pokud to nezabere?
Zkusím, máte ještě něco dalšího v rukávu pokud to nezabere?
Budu hádat že máš 1,6 benzín...krom baterky bych skusil přečistit kostřící body pak bych skusil pročistit kontaktolem konektory ŘJ a pak nazáveř bych skusil někemu dat přepájet v ŘJ konektory nebo rovnou do servisu jinak netuším.
Fiat Punto MK1 SX 1,7 TD 52kw rv. 95 - Dosloužil :(
Aktualně Fiat Stilo 1,9 JTD 85 kw r.v 03
Aktualně Fiat Stilo 1,9 JTD 85 kw r.v 03
Jo přesně tak 1,6 benzín, děkuji, oceňuji.
Da sa stym spraviť: na diagnostiku nech tie chyby vymazu,pripadne sa to samé časom vyresetuje,a mozno by bolo dobre skúsiť odpojiť a znovu pripojiť baterku,alebo ignorovať.
Pricina je ako to tu bolo spomenuté v napätí! Alebo keď nenadale odpois baterku,alebo ju vybijes,...Z podstaty by auto skor elektronika nemalo byt bez el.
Tiež mi to roby,častý nesvar a občas je to ešte zaujímavejšie keď si "auto" roby co chce (vytiahnutie kľúčov a motor ide dalej )
Pricina je ako to tu bolo spomenuté v napätí! Alebo keď nenadale odpois baterku,alebo ju vybijes,...Z podstaty by auto skor elektronika nemalo byt bez el.
Tiež mi to roby,častý nesvar a občas je to ešte zaujímavejšie keď si "auto" roby co chce (vytiahnutie kľúčov a motor ide dalej )
- elvis.jarous
- Zkušenej Fiaťák
mě tohle naštěstí netrápí.Jinak jak zmiňuje kolega, slabá baterka je často příčinou nesmyslných poruch.
Fiat Stilo multiwagon 1.9 JTD 16V 103KW 6q
Ø 5,6 l
min.Ø 3,6Litrů
Škoda 100L rv.1976
ex-Škoda Octavia 1,6 SR 74KW Liftback rv.99
ex-opel corsa 1.3 i 3door rv.87
ex-Škoda 105 l rv.87
ex-škoda 120S rally-pokus o repliku
ex-2x škoda 100L modrá
FiatEcuscan+kabel
Ø 5,6 l
min.Ø 3,6Litrů