Bolo vyrobených cca 400ks v tejto oranžovej farbe a v 5 dverovej verzii.
O proti štandardnému Grande je znížený podvozok a má oplastované prahy. Oplastovanie celého podvozku a ako dopolnok kryt pod motorom s duralu 4mm. Kolesá 17" s pneu 205/45. Nebudem ďalej opisovať výbavu lebo je fuul.
1. majiteľ, kúpené nové v Autovalas Smižany, r.v. 2008, najazdené 65000km, bez poškodenia a počas prevádzky bez akejkoľvek poistnej udalosti! Bolo využívane len ako druhé auto v rodine, čím sa z neho stala garážová leštenka

Benzínový štvorvalec s turbom som ešte dovybavil kitom od BAJERa, čím sa zvýšil počet koníkov zo seriových 130 na cca 150. Ďalej na zníženie nákladov na PHM je odborne namontované 4 bod. vstrek LPG Landi Renzo. A zakončil by som to ešte bajonetovým ťažným od Gálie, vďaka čomu je možné ťahať príves do 750kg a nie ako za Fábiou iba do 400kg! Zabudol som na nový INOX výfuk, nie hlučný!
Čiže je to auto na vyšantenie a voľný čas ale aj pre rodinu a aj auto do roboty.
Ale to vyšantenie je s ním asi najkrajšie lebo tých sériových 130 koní z jeho hmotnosťou len 1135kg dokáže pekne zamávať, sedí na ceste ako motokára ale pritom pruženie zvládne aj väčšie nerovnosti. A namyslený majitelia nadupaných Bavorákov a Q7-mičiek sa len čudujú že rýchlejší FIAT ako jaa...
Jednoducho sa stále neviem rozhodnúť a hlavne za akú cenu

ponúknite na: bateriebigos@gmail.com
FOTO: https://plus.google.com/u/0/photos/+Mir ... 009?sort=1" onclick="window.open(this.href);return false;