Fiat Stilo 1.9 JTD -radio
Moderátor: peta.smolik
Fiat Stilo 1.9 JTD -radio
cau chlapi mam prosbu, koupil jsem si stilo a kdyz jsem ho privezl po skouseni zapnuti radia chtelo kod ten jsem nasel na zadni strane autoradia kod to prijalo ale od te doby mne to furt pise MTC a zadne tlacitka to nereaguje nema nekdo s timto skusenosti predem diky
- Reklama
Re: Fiat Stilo 1.9 JTD -radio
Je na to prográmek do něhož vložíš ze zadní strany rádia číslo a kod Ti vygeneruje více:
http://www.gabriel-net.de/forum/showthr ... =kod+radia" onclick="window.open(this.href);return false;
Doporučuji přečíst celé forum je tam spousta užitečných věcí
http://www.gabriel-net.de/forum/showthr ... =kod+radia" onclick="window.open(this.href);return false;
Doporučuji přečíst celé forum je tam spousta užitečných věcí
Fiat Stilo MW 1,9 JTD 85Kw
- SpiritWolker
- Všeználek
poradi mi niekto?
mam Stilo, pokazila sa palubovka, tu som vymenil za novu, ale po pripojeni baterie nefunguje autoradio, vypisuje no can network, co mam skontrolovat, a ako mam zadat vypocitany kod do radia?
mam Stilo, pokazila sa palubovka, tu som vymenil za novu, ale po pripojeni baterie nefunguje autoradio, vypisuje no can network, co mam skontrolovat, a ako mam zadat vypocitany kod do radia?
Opravujem servo-riadenia Fiat Punto II, Punto Grande EVO, Panda
Servo-motory Punto II (188 rv1999-2003) cena 50e/1400kč posielam aj poštou
SK mobil +421 905 642 805
CZ mobil +420 739 929 544
alebo napište spravu
Ten can network,asi nemáš signál co anténa ???
- Přílohy
-
- 2.jpg (115.7 KiB) Zobrazeno 10108 x
-
- 1.jpg (140.76 KiB) Zobrazeno 10108 x
- SpiritWolker
- Všeználek
Dakujem za navod vkladania kodu, este musim dosiahnut aby mi vypisalo radio RADIO M - CODE---
no can network neznamena ze radio nema radiovy signal
znamena to ze radio nekomunikuje s datovou zbernicou auta CAN
ked sa pripojim diagnostikou na bodycomputer tak bodycomputer nevidi pripojene autoradio na zbernicu CAN, to iste hlasi aj autoradio, pritom vsetko je spolu spojene, kabelaz prekontrolovana
no can network neznamena ze radio nema radiovy signal
znamena to ze radio nekomunikuje s datovou zbernicou auta CAN
ked sa pripojim diagnostikou na bodycomputer tak bodycomputer nevidi pripojene autoradio na zbernicu CAN, to iste hlasi aj autoradio, pritom vsetko je spolu spojene, kabelaz prekontrolovana
Opravujem servo-riadenia Fiat Punto II, Punto Grande EVO, Panda
Servo-motory Punto II (188 rv1999-2003) cena 50e/1400kč posielam aj poštou
SK mobil +421 905 642 805
CZ mobil +420 739 929 544
alebo napište spravu
Zdravím řeším teď problém s kodem na radio fiat stilo.. muže mi někdo pomoci, umí někdo vygenerovat kod?
- Přílohy
-
- 12226513_1341799645836964_458343542_n.jpg (68.86 KiB) Zobrazeno 8715 x
Kód rádia: 7117
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Ahojte,
neviete poradit? Na Stile, továrenské rádio mi vypadáva asi signál. Rádio na FM hrá trhane - prerušovane. AM ide v pohode, stále, takže to nie je reguláciou hlasitosti. Tipujem to na nejaký spoj na vedení od antény. Stretli ste sa s tým? Dostanem sa nejako ľahko k zadnej strane vstavaného autorádia? Ak máte link na nejaký návod, prosím pošlite.
Vďaka.
neviete poradit? Na Stile, továrenské rádio mi vypadáva asi signál. Rádio na FM hrá trhane - prerušovane. AM ide v pohode, stále, takže to nie je reguláciou hlasitosti. Tipujem to na nejaký spoj na vedení od antény. Stretli ste sa s tým? Dostanem sa nejako ľahko k zadnej strane vstavaného autorádia? Ak máte link na nejaký návod, prosím pošlite.
Vďaka.
Fiat Stilo 1.6 16V, 201tis.km, r.v.2001
Radio vyndáš snadno stačí použít přípravek - takové vydličky viz. foto. Jde to udělat i ze svařecího drátu na autogen. Zastrčíš do dírek a je rádio venku. Pak můžeš v poho k zadní straně.
- Přílohy
-
- připravek.jpg (29.59 KiB) Zobrazeno 7464 x
Ahoj,
potřeboval bych zjistit kód autorádia Visteon p/n 2FCF-18C838-BE model OB s/n M008203. Díky Petr
potřeboval bych zjistit kód autorádia Visteon p/n 2FCF-18C838-BE model OB s/n M008203. Díky Petr