Nefunkční ventilator na chladiču
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Nefunkční ventilator na chladiču
Potřeboval bych poradit nespina mě ventylator když ho ale napojim na tvrdo tak jede skoušel sem vyměnit čidlo ale stejnak nespina.
- Reklama
Re: Nefunkční ventilator na chladiču
pozri kabelaz ja som malprepalene kable od cidla tiez mi to blblo
fiat punto mk2 1.2 16v sporting
nevim jak u starýho ale u mk2, jsou čidla 2. Jedno u sání, kde měří teplotu chladící kapaliny (to by nešel ani ukazatel teploty, jesi ho máš) . a druhé na chladiči (už se to tady někde řešilo. mám dojem, že to není čidlo jako takový , ale je to jenom odpor kvůli 2 rychlostem. je tam tepelná pojistka, která se často přepaluje.)
fiat punto II 1,2-8V (44KW)
hej len u jednotkoveho je len jedno na cladici a tie kable sa radi prepaluju ale ked ma cidlo vporiadku a ventilator na priamo ide tak si myslim ze bude chyba v kabelaziracer píše:nevim jak u starýho ale u mk2, jsou čidla 2. Jedno u sání, kde měří teplotu chladící kapaliny (to by nešel ani ukazatel teploty, jesi ho máš) . a druhé na chladiči (už se to tady někde řešilo. mám dojem, že to není čidlo jako takový , ale je to jenom odpor kvůli 2 rychlostem. je tam tepelná pojistka, která se často přepaluje.)
fiat punto mk2 1.2 16v sporting
Ale to čidlo na sání nemá se spínáním ventilátoru nic společného. To čidlo slouží pro ŘJ, aby správně upravovala podmínky směsi.racer píše:nevim jak u starýho ale u mk2, jsou čidla 2. Jedno u sání, kde měří teplotu chladící kapaliny (to by nešel ani ukazatel teploty, jesi ho máš) . a druhé na chladiči (už se to tady někde řešilo. mám dojem, že to není čidlo jako takový , ale je to jenom odpor kvůli 2 rychlostem. je tam tepelná pojistka, která se často přepaluje.)
Podívej se na na konektor toho připojení na čidle u ventilátoru, popř. pojistku.
Položka 64, 65 - pojistka 12 (je 30A).
http://web.telecom.cz/rozsini/puntoMk1/schema9.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
F/I/A/T MAREA WEEKEND 1.6 16V ELX 7/1998 76kW
F/I/A/T PUNTO 1.2 8V ELX 11/1999 44kW (MK2)
F/I/A/T PUNTO 1.2 8V ELX 11/1999 44kW (MK2)