HELP - nakloněná karoserie k jedné straně
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: HELP - nakloněná karoserie k jedné straně
To je naprosto běžné. Nevím co se tady řeší
- Reklama
Zdravim pani....ja mam tiez problem z mojim puntom...som si isty ze je to koli zadnej naprave....mam pocit ze mam prave koleso viac pritlacene ku karoseri a lave zas viac trci von z vozidla...vyzera to ako keby bola posunuta naprava ale nieje...ako nahle dvihnem auto tvari sa naprava rovna a aj kolesa su na svojom mieste...ale ked ho spustim tak som nahrany...prave koleso sa mi drie o karoseriu....a samozrejme aj to moje je naklonene do lavej strany....nemoze to byt silentblokmy....??...Prosim o radu...auto vyuzivam kazdy den na cestu do prace co je cca 80km a nechcem aby ma to niekde zabilo....
http://lado88.rajce.net/Punto" onclick="window.open(this.href);return false;
Punto Mk1 1.1 55 40kw r.v.:97
Punto Mk1 1.1 55 40kw r.v.:97
Včera jsem koukal na svoje Punto (mk1) a je taky ke straně, ale to moje doprava...
/F/I/A/T/ Punto mk1 # 60SX 6speed # Novitec look #
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Pokud je auto nakloněné doleva tak si myslím, že je to tím že jezdíme převážně sami.Při pravé zatáčce se váha řidiče a odstředivá síla sčítají a zkrutný stabilizátor je mnohem více namáhaný než při zatáčce doleva až časem zůstane zdeformovaný.Musíte více brát stopařky.
Punto II-SX,8V,3 dv.r.v.2000
ludeco píše:Včera jsem koukal na svoje Punto (mk1) a je taky ke straně, ale to moje doprava...
to moje tiez. uz som to tu dakde pisal. Ja si myslim ,ze je to sposobene fenomenom doby , kruhovymi objazdami.
Fiatu už "nefandím"
Ahoj, zazivam to same.
Ovsem pouze pri mrazech vyssich nad -10 stupnu. Pote, kdyz prijedu domu a poradne se podivam, nekdy sedi prava predni strana a nekdy sedi leva predni ( vetsinou to sedi na leve predni strane ).
Meril jsem to a je to pres 10 cm nize - jakoby na dorazu. Podle me jsou na vine "zamrzle" tlumice, protoze zaroven aut na tu stranu vubec netlumi - tvrde rany pri jakemkoliv hrbolu.
Jezdim plne nalozeny.
Jen nevim, zda by se to take delo, kdybych dal nove tlumice
Ovsem pouze pri mrazech vyssich nad -10 stupnu. Pote, kdyz prijedu domu a poradne se podivam, nekdy sedi prava predni strana a nekdy sedi leva predni ( vetsinou to sedi na leve predni strane ).
Meril jsem to a je to pres 10 cm nize - jakoby na dorazu. Podle me jsou na vine "zamrzle" tlumice, protoze zaroven aut na tu stranu vubec netlumi - tvrde rany pri jakemkoliv hrbolu.
Jezdim plne nalozeny.
2008- Fiat Bravo 1.4 T-jet 110kw Emotion +LPG Stag Q-BOX. 2008 Fiat Linea-1.4 T-jet 88kw
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
su to urcite zamrznute tlmice.. daj nove, lebo si vymlatis dorazy a budes menit aj tie (ale asi ich uz mas vymlatene), tak vymen rovno aj tie.. nie je to take drahe a je klud..turbom píše:Ahoj, zazivam to same.
Jezdim plne nalozeny.
Fiat Stilo 1.6 16V, 201tis.km, r.v.2001