Ligogo píše:Kua, dobre bolo, malo clenov bolo, ale zabava bola super.
Hlavne, ze pocasie sa vydarilo.![]()
Teo!!!! Vela alkoholu ostalo....!!!!
Ligogo ,no ja som spokojny ,som vravel ze neni dolezita kvantita ale kvalita
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Ligogo píše:Kua, dobre bolo, malo clenov bolo, ale zabava bola super.
Hlavne, ze pocasie sa vydarilo.![]()
Teo!!!! Vela alkoholu ostalo....!!!!
obavam sa ze nabuduce uz nebude nic ,toto bol zrejme slovensky posledy punto zraz,vzhladom na vysoky nezaujem slovenskych puntickarov zucastnovat sa takychto akciibecker píše:lutujem ze som neostal do rana-nabuduce pojdem na 100%
No to by bola skodamafi píše:obavam sa ze nabuduce uz nebude nic ,toto bol zrejme slovensky posledy punto zraz,vzhladom na vysoky nezaujem slovenskych puntickarov zucastnovat sa takychto akciibecker píše:lutujem ze som neostal do rana-nabuduce pojdem na 100%
Pozri aj ja som sa pristavil pri Vas ked ste tam sedeli ,tvoja pritomnost ma prekvapila ,osobne som necakal ze by si mohol prist pozriet , diky teda za ucast .5-ko píše:Boli sme svedkom nezáujmu... vysokého! Povedzme si ale- z toho čo tam bolo nebolo moc na čo pozerať, o čom svedčia aj fotky všetkých ktorý ich tu zverejnili. Mafiho punto na 1000 spôsobov a inak nič.
Z môjho pohľadu-
To čierne punto jednotkové to bol tuning? Orla na radiacej páke? A ohoblovaná doska nad 5. dverami? Nastriekané tesco sprayom? Matným? Na stieračoch mal miesto ostrekovacej rampy hadičky z akvária a na ich koncoch ostrekovače z embéčky. Samozrejme o ramienko ich mal pripevnené samolepiacou páskou. Veľmi sa ospravedlňujem, že som to nepofotil. Bol to fak 100% tuning.
Jednotkové punto druhé, čo malo na sebe konflikt farieb? (strieborné punto, kriklavo zelené ťahokovy, chromový rámček ŠPZ a iné...)
O zbytku, kde majitelia po ľahkých ťukancoch nedali poškodenú karosériu odborne vyspraviť (keď to nevedia sami), sa ani nedá hovoriť. Pokrivené plechy, predné kapoty nedopasované, vystávajúce...
Na záver:
Toto tu je prezentovaný môj názor. Všetci majú iný vkus a každému sa páči niečo iné.
Neúčasť iných puntíčkarov sa nedá pripisovať len vzdialenosti, počasiu, stavu vozov... Ja mám na aute úpravy v takom rozsahu, ako chcem a ako sa páči mne, to vieš Mafi dobre. Ja som sa skôr zameral na funkčnosť, údržbu, opravu a bezpečnosť. Vzhľadom na to, že punto predávam, nemám záujem o kúpu elektrónov, aj keď je ich tam treba.
Ligo bol jediný, kto sa pri nás zastavil a prehodil "pár" slov. Boli ste tam fajn partia. Škoda, že to bola viac-menej uzavretá spoločnosť. (subjektívny názor)
Napíšte aj ostatný Vaše názory, nech sa toto vlákno niekam vyvinie. Zaujíma ma aj Váš názor.
Vdakamafi píše:poslem ti Sukromnu spravu ak nieco bude
Polovlastna vyroba, kamarat laminatoval a striekal, ja som zapajal repra,vyhybky, podsvietenia vyhybok, reprakov aj dvery.5-ko píše:Ligo pekné dverové výplne. Vlastná výroba? Vytlmené? Škoda, že si nebol zapnutý...
5-tko ten cierny z pokrivenou kapotou mal pred par dnami nehodu ,takze si vazim ze prisiel na zraz z akotak vyrovnanou kapotou aj ked bola kriva este , vazim si tu odhodlanost -ktora ostatnych opustila co neprisli sa ukazat, ze aj napriek tomu sa prisiel na zraz ukazat ,takze si myslim ze nieje vobec nasmiech pre ostatnych a je dost nemiestne ze si prave ty z neho robis srandu ,ked ho nepoznas ..........ja viem ze kazdy tuner prechadza v zivote tuningu rôznymi fazami tuningovych uprav ,ze nazaciatku stacia nalepky ,koncovka a dake kridlo ,ale netreba si preto robit ztoho srandu ,ved mi sme neboli onic lepsi5-ko píše:Nie, o to nejde. Tie jednotky si spredu videl? (Tuším to čierne...) Kapota medzi svetlami bola zkryvená a požutá. Ano neostáva na tuning peňazí. Ked mám ale poškodenú kapotu, zkorodované "céčka" a iné lahôdky, nekúpim si krídlo, alebo orla na radiacu páku, modrého svetelného hada nad prednú značku.... Je pekné mať športovú koncovku výfuku (aj keď moje okolie pozná môj názor na vec), ale ak mi hnije potrubie, poriešim si ako prvé to, aby som mohol potom aj koncový tlmič dopasovať k nárazníku a nevisel mi tam ako mrzák nedopasovaný.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |