5-ko píše:Boli sme svedkom nezáujmu... vysokého! Povedzme si ale- z toho čo tam bolo nebolo moc na čo pozerať, o čom svedčia aj fotky všetkých ktorý ich tu zverejnili. Mafiho punto na 1000 spôsobov a inak nič.
Z môjho pohľadu-
To čierne punto jednotkové to bol tuning? Orla na radiacej páke? A ohoblovaná doska nad 5. dverami? Nastriekané tesco sprayom? Matným? Na stieračoch mal miesto ostrekovacej rampy hadičky z akvária a na ich koncoch ostrekovače z embéčky. Samozrejme o ramienko ich mal pripevnené samolepiacou páskou. Veľmi sa ospravedlňujem, že som to nepofotil. Bol to fak 100% tuning.
Jednotkové punto druhé, čo malo na sebe konflikt farieb? (strieborné punto, kriklavo zelené ťahokovy, chromový rámček ŠPZ a iné...)
O zbytku, kde majitelia po ľahkých ťukancoch nedali poškodenú karosériu odborne vyspraviť (keď to nevedia sami), sa ani nedá hovoriť. Pokrivené plechy, predné kapoty nedopasované, vystávajúce...
Na záver:
Toto tu je prezentovaný môj názor. Všetci majú iný vkus a každému sa páči niečo iné.
Neúčasť iných puntíčkarov sa nedá pripisovať len vzdialenosti, počasiu, stavu vozov... Ja mám na aute úpravy v takom rozsahu, ako chcem a ako sa páči mne, to vieš Mafi dobre. Ja som sa skôr zameral na funkčnosť, údržbu, opravu a bezpečnosť. Vzhľadom na to, že punto predávam, nemám záujem o kúpu elektrónov, aj keď je ich tam treba.
Ligo bol jediný, kto sa pri nás zastavil a prehodil "pár" slov. Boli ste tam fajn partia. Škoda, že to bola viac-menej uzavretá spoločnosť. (subjektívny názor)
Napíšte aj ostatný Vaše názory, nech sa toto vlákno niekam vyvinie. Zaujíma ma aj Váš názor.
Pozri aj ja som sa pristavil pri Vas ked ste tam sedeli ,tvoja pritomnost ma prekvapila ,osobne som necakal ze by si mohol prist pozriet , diky teda za ucast .
Co sa tyka punt,hentak alebo tak porobenych ja viem kazdemu sa nieco ine lubi ,kazdy sa snazi odlisit od serioviek inak ,nato som robil punto zrazy aby sa citili doceneny aj takyto puntickari , ide oto ze ma punto a ake upravy ma to je fuk ,ide o punto zraz .......beriem to v pohode kazdy sme najak zacinali ........nikto na nikoho nepozeral ze co to ma alebo nema na aute ,islo oto sa stretnut ,posediet ,gril party a samozrejme ozran/reset party aj z moznostou prespat do rana .
Zarazil ma vysoky nezaujem o takuto dvojdnovu eksn , aj tak si vazim tych ktory sa zucatnili aspon na jeden den a inym aj na dva dni .....ale to je uz jedno .........v budnosti sa budeme stretavat puntickari ale vsetko bude na tichej dohode cez telefon a tu na stranku sa uz nic nebude pisat ci komentovat ako doteraz ,lebo to nikam nevedie,ja potrebujem ludi na ktorych sa da na 110%spolahnut ze pridu ked sa nieco zbucha ,nieze jeden povie ze ide a potom nedojde ,to je co ?vecsina ludi si nevazila to ze som sa to tu snazil ozivit puntozrazmi aby sa puntickari sponznali "live" a nie stale tukali tunak do klaves a pisali take to riadky prazdnych slov........osobne si myslim ze zbytocne to tu rozoberat ,lebo pre nikoho tieto riadky nic neznamenaju ...
Najhorsie natom je to ze kazdy sa trepe na ine tuningove zrazy so svojim Puntom a na punto zraz sere a pritom maloktory puntikar sa moze pochvalit svojim dielom/puntom , na skutocnom tuning zraze ,na punto zraze mohol byt kazdy oceneny pochvalou aspon od ineho puntickara za svoje prerabky v punte, ale na inych zrazoch dostane iba posmech od inych tunerov ,lebo tam je to ine ........ale sak nech kazdy robi jak mysli .......punto zrazy su aj tak minulostou ,tot vse.