MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje ;-) - Paja
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje ;-) - Paja
Naposledy upravil(a) Paja dne 13 bře 2007, 17:59, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
to Luckyna
No to rozhodne tak nezustane pujde to do laku.
Re: to Luckyna
to jsem chtěla vědět dobrýPaja píše:No to rozhodne tak nezustane pujde to do laku.
Keď budeš dávať do laku prahy nezapomeň na zrcátka a možná kľučky dverí ! uvidíš ako sa tým zmení celé auto! a ak máš osvetlenie špz org. tak aj to!Paja píše:to majco: diky za pripominku. Ty predni tri prouzky tam dlouho nebudou- pod nima je totiz skrabnutej lak.Na ty bocni sloupky jsem si rikal ze bych dal karbonovou tapetu.Jeste tam budou prahy-ty se jeste lakuji.
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Pekny
Zdarec,punto pekny,aly dal bych jeste bily blinkry do blatniku,maj je v auto kelly asi za 250,jinak dobraispirace
Prepáč, o tomto sa moc píše všade... Strašne bije do očí predný kufor.. Evidentne má novší lak ako blatníky... Prah? Prečo tam ešte neni? Lebo sa lakuje? a predný podnárazník si si tam tasol v základe..
Prepáč, je to môj osobný názor.. Radšej by som si nazbieral diely, našporil na lak a potom by som to tam capol naraz.. Takto to vyzerá... No... Nie pekne... Ale možno ma šokuješ výsledkom... tak sa nechám prekvapiť... Držím palce....
Peťo
Prepáč, je to môj osobný názor.. Radšej by som si nazbieral diely, našporil na lak a potom by som to tam capol naraz.. Takto to vyzerá... No... Nie pekne... Ale možno ma šokuješ výsledkom... tak sa nechám prekvapiť... Držím palce....
Peťo
2 5-ko: nekdy je lepsi dat to co jde na auto, tak v "surovem stavu" ,bez laku, aby si to pekne sedlo a pak to nalakovat. napr. narazniky... nebo v pripade spoileru si muze ozkouset jak bude/nebude skrtat o zem ,nez kdyz se to vsechno nacanca, pak s tim vyjede a muze lakovat znovu pac s tim nebude "umet" a sedre si to
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Toto máš strašitánsku pravdu.. Ale prečo by bol zadok so spojlerom vo farbe a predok nie? A už by som to skúšal aj s prahom... Nie boz nich... Chápeš... Vychádzanie cez patník.... môžeš chytiť prah... No ale ako som písal, možno to bude nakoniec taká morda, že sa z toho pokakáme...Katy píše:2 5-ko: nekdy je lepsi dat to co jde na auto, tak v "surovem stavu" ,bez laku, aby si to pekne sedlo a pak to nalakovat. napr. narazniky... nebo v pripade spoileru si muze ozkouset jak bude/nebude skrtat o zem ,nez kdyz se to vsechno nacanca, pak s tim vyjede a muze lakovat znovu pac s tim nebude "umet" a sedre si to
Nie nadarmo... máme najdrahší koníček!!Paja píše:No tak urcite se nepokakas.Vsechno je doma nachystany jen se to tam jeste nedalo -proste uz jsem nemel penize.
Ja špekulujem nechať to skoro v sérii.. nejaké úpravičky sú, ale nechcem to ešte prezentovať... počkám na disky.. .Prejdu skrášlovacou kúrou.. A potom? No ľudia poviem to, nech to neni tajomstvo: Strašne chcem LSD a lak zlatá metla s fialovou metlou... Taká mňamky... No počkám... Uvidíme po tejto zime, ako sa prezentujem...
PAJA: Sa dúfam na mňa nehneváš.. .Ja ale neviem mazať med okolo pusy a preto ani neprezentujem... Sorry