Vana mk1

Vše o motoru a převodovém ústrojí, poruchy, úpravy, rady a typy, topení a chazení

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
Kačík*
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Vana mk1

Příspěvek od Kačík* »

tak povezte koukali jste někdy majitelé punta mk1 na vanu?? ja mám 1,2 z 98 roku, nalítáno cca 133tis. km a vana je totál shnilá !! zarazilo mě to a tak to dávám do placu ... jak jste na tom vy?
Reklama

majco
Všeználek

Re: Vana mk1

Příspěvek od majco »

Kačík* píše:tak povezte koukali jste někdy majitelé punta mk1 na vanu?? ja mám 1,2 z 98 roku, nalítáno cca 133tis. km a vana je totál shnilá !! zarazilo mě to a tak to dávám do placu ... jak jste na tom vy?
No ja tam mám plast pod motorom a je ako nová :lol:
Co to máš za Itala ? správny ital má vanu konzervovanú olejom čo steká spod víka vventilov až na vanu :wink:
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
R.J.
Fiaťák

Příspěvek od R.J. »

ono je to dobrý paradox olejová vaňa a hrdzavá ale stáva sa treba novú nie je to drahá hračka
Sporting 1.2 16V - ex
Bravo 1.9 TD100 - ex
Lancia Lybra SW 2.4JTD
Vencapunto
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Re: Vana mk1

Příspěvek od Vencapunto »

majco píše:
Kačík* píše:tak povezte koukali jste někdy majitelé punta mk1 na vanu?? ja mám 1,2 z 98 roku, nalítáno cca 133tis. km a vana je totál shnilá !! zarazilo mě to a tak to dávám do placu ... jak jste na tom vy?
No ja tam mám plast pod motorom a je ako nová :lol:
Co to máš za Itala ? správny ital má vanu konzervovanú olejom čo steká spod víka vventilov až na vanu :wink:
Já jí mam teda jem hodně zprohybanou jak s ní občas dřu,ale jinak je perfektně zaknzervovaná :lol:
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
Plecháč Tony
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od Plecháč Tony »

Když si přítelkyně koupila Punto, tak první věc na co jsem kouknul byl podvozek. Zadělal jsem všechny díry a vana byla komplet oblepená olejem s vrstvou rezi. Pustil jsem se do čištění a doufal jsem, že nenajdu díru. Díra tam naštěstí nebyla a vana byla ještě dost pevná, protože pak ještě vydržela jedno štrejchnutí na lesní cestě. Pak jsem vanu komplet přelakoval pořádnou vrstvou laku a dodělal plastovej kryt pod motor a audiny :D Po roce je vana stále jako nová, ale kdybych jí nechal v původnim stavu, tak bych jí typoval tak maximálně na dvě prosolený zimy a konec...
Graun
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Graun »

Plecháč Tony píše:Když si přítelkyně koupila Punto, tak první věc na co jsem kouknul byl podvozek. Zadělal jsem všechny díry a vana byla komplet oblepená olejem s vrstvou rezi. Pustil jsem se do čištění a doufal jsem, že nenajdu díru. Díra tam naštěstí nebyla a vana byla ještě dost pevná, protože pak ještě vydržela jedno štrejchnutí na lesní cestě. Pak jsem vanu komplet přelakoval pořádnou vrstvou laku a dodělal plastovej kryt pod motor a audiny :D Po roce je vana stále jako nová, ale kdybych jí nechal v původnim stavu, tak bych jí typoval tak maximálně na dvě prosolený zimy a konec...
Holt kazde ma svoje. Kdyz tece olej a vana je mastna, tak nerezavi...to je spatne ze tece. A kdyz netece a vana je sucha, tak rezavi...to je taky spatne, ze rezavi. Clovek si nevybere. :lol:
F/I/A/T MAREA WEEKEND 1.6 16V ELX 7/1998 76kW
F/I/A/T PUNTO 1.2 8V ELX 11/1999 44kW (MK2)
Kačík*
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kačík* »

jo jo je rezatá a olejíček prosakuje veeen ...

hehe co to mám za itala?? asi nějakýho z východu :lol: 8) a hlavně z veselý oblasti, přijde mi totiž, že si ze mě dělá často prd*l :lol: :lol:
Odpovědět

Zpět na „Punto - motor“