Vana mk1
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Kačík*
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Vana mk1
tak povezte koukali jste někdy majitelé punta mk1 na vanu?? ja mám 1,2 z 98 roku, nalítáno cca 133tis. km a vana je totál shnilá !! zarazilo mě to a tak to dávám do placu ... jak jste na tom vy?
- Reklama
Re: Vana mk1
No ja tam mám plast pod motorom a je ako nováKačík* píše:tak povezte koukali jste někdy majitelé punta mk1 na vanu?? ja mám 1,2 z 98 roku, nalítáno cca 133tis. km a vana je totál shnilá !! zarazilo mě to a tak to dávám do placu ... jak jste na tom vy?
Co to máš za Itala ? správny ital má vanu konzervovanú olejom čo steká spod víka vventilov až na vanu
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vana mk1
Já jí mam teda jem hodně zprohybanou jak s ní občas dřu,ale jinak je perfektně zaknzervovanámajco píše:No ja tam mám plast pod motorom a je ako nováKačík* píše:tak povezte koukali jste někdy majitelé punta mk1 na vanu?? ja mám 1,2 z 98 roku, nalítáno cca 133tis. km a vana je totál shnilá !! zarazilo mě to a tak to dávám do placu ... jak jste na tom vy?
Co to máš za Itala ? správny ital má vanu konzervovanú olejom čo steká spod víka vventilov až na vanu
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
Very Weird
- Plecháč Tony
- Zkušenej Fiaťák
Když si přítelkyně koupila Punto, tak první věc na co jsem kouknul byl podvozek. Zadělal jsem všechny díry a vana byla komplet oblepená olejem s vrstvou rezi. Pustil jsem se do čištění a doufal jsem, že nenajdu díru. Díra tam naštěstí nebyla a vana byla ještě dost pevná, protože pak ještě vydržela jedno štrejchnutí na lesní cestě. Pak jsem vanu komplet přelakoval pořádnou vrstvou laku a dodělal plastovej kryt pod motor a audiny Po roce je vana stále jako nová, ale kdybych jí nechal v původnim stavu, tak bych jí typoval tak maximálně na dvě prosolený zimy a konec...
Holt kazde ma svoje. Kdyz tece olej a vana je mastna, tak nerezavi...to je spatne ze tece. A kdyz netece a vana je sucha, tak rezavi...to je taky spatne, ze rezavi. Clovek si nevybere.Plecháč Tony píše:Když si přítelkyně koupila Punto, tak první věc na co jsem kouknul byl podvozek. Zadělal jsem všechny díry a vana byla komplet oblepená olejem s vrstvou rezi. Pustil jsem se do čištění a doufal jsem, že nenajdu díru. Díra tam naštěstí nebyla a vana byla ještě dost pevná, protože pak ještě vydržela jedno štrejchnutí na lesní cestě. Pak jsem vanu komplet přelakoval pořádnou vrstvou laku a dodělal plastovej kryt pod motor a audiny Po roce je vana stále jako nová, ale kdybych jí nechal v původnim stavu, tak bych jí typoval tak maximálně na dvě prosolený zimy a konec...
F/I/A/T MAREA WEEKEND 1.6 16V ELX 7/1998 76kW
F/I/A/T PUNTO 1.2 8V ELX 11/1999 44kW (MK2)
F/I/A/T PUNTO 1.2 8V ELX 11/1999 44kW (MK2)