Zbytečná oprava...
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- JardaK69
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Zbytečná oprava...
Caute, mlatí me leve predni kolo kdyz vjedu do nejake nerovnosti na silnici a citim to ve volantu...dela to pouze to levé, tak jsem si myslel ze to bude kulovým cepem ktery jsem nechal v servise vymenit...vymena i skuláčem me vysla na 750kč coz me prislo zaprve hodne a zadruhe to po výmene dela porad dál...tak si nevím uz rady, asi to bude jedine uz spatnej tlumic?? 

- Reklama
Re: Zbytečná oprava...
a čo tak ohlý disk kolaJardaK69 píše:Caute, mlatí me leve predni kolo kdyz vjedu do nejake nerovnosti na silnici a citim to ve volantu...dela to pouze to levé, tak jsem si myslel ze to bude kulovým cepem ktery jsem nechal v servise vymenit...vymena i skuláčem me vysla na 750kč coz me prislo zaprve hodne a zadruhe to po výmene dela porad dál...tak si nevím uz rady, asi to bude jedine uz spatnej tlumic??

Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
- JardaK69
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Když jsem chytnul dnes za kolo, tak je v nem velká vůle asi 1cm že sním pohnu!!! do vsech stran!!..jde to cítit ze to mlátí v tlumiču, tak bude vevnitr asi nejaky zlomeny nebo nevimFetesBrod píše:co třeba horní uchycení tlumiče, mě to dělalo dutej zvuk. Když se postavíš k tomu pravému kolu a začneš autem houpat, dělá to něco?

- JardaK69
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Asi už vymenim i ty tlumice a ulozeni, vím že to bude moc penez, ale vím ze to nejakou dobu bude v poradku...ten jeden co me mlátí už je i trochu vyteklej jak sem se koukal, tak asi pujdu do nových...ale tech penezSnowfox píše:Mě tady to mlácení dělalo rameno....takovej kovovej zvuk...vyměnil sem a je to OK...ale ta cena no..

Mno já tedka z výplaty du do tohodle
*´¨ )
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ (¸.•*´¯`*•->Punto
►Fiat Punto MK1 1.2 8V 60SX Cult 1999 - Forsaken's ◄
►Fiat Grande Punto 1,2 8V Dynamic 2007 - Forsaken's ◄
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
ja jsem meni vsechny tlumice za KYB - Kayaba, plynove, japonske tlumice, podle ohlasu na netu dost kvalitni a pritom se daji sehnat za velmi dobrou cenu. Na mk2 me vysly cca 1900/ks predni a 1200/ks zadni nebo tak nejak.
Podle znameho, ktery mi je menil je to lepsi nez Monroe, ktere stoji snad jeste vice. Ale celkem v klidu jsou jeste i Sachs.
Podle znameho, ktery mi je menil je to lepsi nez Monroe, ktere stoji snad jeste vice. Ale celkem v klidu jsou jeste i Sachs.
Ford Focus 1.6 Trend X 2009
ex. Fiat Punto MK2 1.2l 16V HLX 3dv.
ex. Fiat Punto MK2 1.2l 16V HLX 3dv.
Když mě řekneš na jaký auto chceš taxe ti mužu mrknout v práci na KyB,vzal bych to na sebe takze tam je nějaka cca 35% sleva...
Brno Auto Štangl...
Brno Auto Štangl...
*´¨ )
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
podívej sem: http://katalog.mjauto.cz/index.phtml?
Rossi
Fiat Punto 1.6Mk1 90 ELX resuscitován
AUDI A6 3.0 Quatro 2002
Fiat Punto 1.6Mk1 90 ELX resuscitován
AUDI A6 3.0 Quatro 2002