Zbytečná oprava...
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- JardaK69
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Zbytečná oprava...
Caute, mlatí me leve predni kolo kdyz vjedu do nejake nerovnosti na silnici a citim to ve volantu...dela to pouze to levé, tak jsem si myslel ze to bude kulovým cepem ktery jsem nechal v servise vymenit...vymena i skuláčem me vysla na 750kč coz me prislo zaprve hodne a zadruhe to po výmene dela porad dál...tak si nevím uz rady, asi to bude jedine uz spatnej tlumic??
- Reklama
Re: Zbytečná oprava...
a čo tak ohlý disk kolaJardaK69 píše:Caute, mlatí me leve predni kolo kdyz vjedu do nejake nerovnosti na silnici a citim to ve volantu...dela to pouze to levé, tak jsem si myslel ze to bude kulovým cepem ktery jsem nechal v servise vymenit...vymena i skuláčem me vysla na 750kč coz me prislo zaprve hodne a zadruhe to po výmene dela porad dál...tak si nevím uz rady, asi to bude jedine uz spatnej tlumic??
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
- JardaK69
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Když jsem chytnul dnes za kolo, tak je v nem velká vůle asi 1cm že sním pohnu!!! do vsech stran!!..jde to cítit ze to mlátí v tlumiču, tak bude vevnitr asi nejaky zlomeny nebo nevim ..mel jsem ten tlumič dnes venku a nezdál se mi špatnej na pohled...ale je to na 99% asi tlumič nic jiného to být asi nemůže????To horní uložení je takové vymačkané, ale nezdá se mi že by kvůli němu mlátil ten tlumič tolik!!..tak se chci zeptat kolik asi stojí novej tlumič??Rovnou musim i druhej,že??..kolik mě vyjde 2 tlumiče + uložení tlumiče???..jakou značku kdyžtak doporučujete??? Děkuju za odpovědi...FetesBrod píše:co třeba horní uchycení tlumiče, mě to dělalo dutej zvuk. Když se postavíš k tomu pravému kolu a začneš autem houpat, dělá to něco?
- JardaK69
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Asi už vymenim i ty tlumice a ulozeni, vím že to bude moc penez, ale vím ze to nejakou dobu bude v poradku...ten jeden co me mlátí už je i trochu vyteklej jak sem se koukal, tak asi pujdu do nových...ale tech penezSnowfox píše:Mě tady to mlácení dělalo rameno....takovej kovovej zvuk...vyměnil sem a je to OK...ale ta cena no..
Mno já tedka z výplaty du do tohodle
*´¨ )
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ (¸.•*´¯`*•->Punto
►Fiat Punto MK1 1.2 8V 60SX Cult 1999 - Forsaken's ◄
►Fiat Grande Punto 1,2 8V Dynamic 2007 - Forsaken's ◄
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
ja jsem meni vsechny tlumice za KYB - Kayaba, plynove, japonske tlumice, podle ohlasu na netu dost kvalitni a pritom se daji sehnat za velmi dobrou cenu. Na mk2 me vysly cca 1900/ks predni a 1200/ks zadni nebo tak nejak.
Podle znameho, ktery mi je menil je to lepsi nez Monroe, ktere stoji snad jeste vice. Ale celkem v klidu jsou jeste i Sachs.
Podle znameho, ktery mi je menil je to lepsi nez Monroe, ktere stoji snad jeste vice. Ale celkem v klidu jsou jeste i Sachs.
Ford Focus 1.6 Trend X 2009
ex. Fiat Punto MK2 1.2l 16V HLX 3dv.
ex. Fiat Punto MK2 1.2l 16V HLX 3dv.
Když mě řekneš na jaký auto chceš taxe ti mužu mrknout v práci na KyB,vzal bych to na sebe takze tam je nějaka cca 35% sleva...
Brno Auto Štangl...
Brno Auto Štangl...
*´¨ )
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
podívej sem: http://katalog.mjauto.cz/index.phtml?
Rossi
Fiat Punto 1.6Mk1 90 ELX resuscitován
AUDI A6 3.0 Quatro 2002
Fiat Punto 1.6Mk1 90 ELX resuscitován
AUDI A6 3.0 Quatro 2002