Sedačky z FIAT BRAVA
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
-
- Začátečník
Sedačky z FIAT BRAVA
Dnes jsem pozitivně otestoval, že do Punta MK1 pasují sedačky z BRAVY 1.2, po malé úpravě. Je potřeba jen flexou odbrousit to, co přečnívá na kolejničkách a pak převrtat vzadu díru pro šroub na rozteč 29cm od přední díry.
Nemám vytuněné auto, ale s Bravou už jsme něco najezdili a jejich sedačky hodnotím jako velice povedené. Jsou rozhodně lepší než cokoliv z koncernu Škoda ) Naproti tomu sedačky v tatově Punto MK1 jsou naprostá tragédie.
Takže kdo chce, tak šup na vrakáč a do toho, výsledek stojí za to!
Nemám vytuněné auto, ale s Bravou už jsme něco najezdili a jejich sedačky hodnotím jako velice povedené. Jsou rozhodně lepší než cokoliv z koncernu Škoda ) Naproti tomu sedačky v tatově Punto MK1 jsou naprostá tragédie.
- Reklama
Re: Sedačky z FIAT BRAVA
Diky za tip. Hle a nezkousel jsi i na zadek??Pavel_Brava_1.2 píše:Dnes jsem pozitivně otestoval, že do Punta MK1 pasují sedačky z BRAVY 1.2, po malé úpravě. Je potřeba jen flexou odbrousit to, co přečnívá na kolejničkách a pak převrtat vzadu díru pro šroub na rozteč 29cm od přední díry.
Mě na puntových sedáčkách sere to že nemají skoro ubec zadný bocní vedeni takze kdyz clovek jede TROCHU ,fakt jenom trošku rychleji do začatky tak v tom autě lítá jak hadr v kýblu...
*´¨ )
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ (¸.•*´¯`*•->Punto
►Fiat Punto MK1 1.2 8V 60SX Cult 1999 - Forsaken's ◄
►Fiat Grande Punto 1,2 8V Dynamic 2007 - Forsaken's ◄
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
-
- Začátečník
Sedačky z Bravy
Tata odjel s autem na vikend pryc, takze fotky hodim v utery. Ale je s tím moc spokojený a už ho prý po jízdě ani nebolejí záda jak dřív.
Já jsem dnes s tim Puntítkem jel asi 150km a je to paráda, s původníma sedačkama se to nedá srovnávat. A boční vedení mají bezvadné.
Já jsem dnes s tim Puntítkem jel asi 150km a je to paráda, s původníma sedačkama se to nedá srovnávat. A boční vedení mají bezvadné.
TJe v klidu,někde sem viděl fotku nejakýho chlapa jak sedí v nějaké káře a má sedačku posunutou hafo dozadu a normalně ma levou ruku ven ze zadního okýnka...to je celkem imba
*´¨ )
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
Tak toto mi pripomenulo jazdu ked ma známy viezol vzadu v Ticu a ja som tam sedel ako na horskej dráhe a držal som sa madiel zadných dverí a vôbec mi neprišlo že by tam mal sedieť este niekto inýStanly001 píše::D:D To zase známej, kterej měří skoro 2m tak cca před 15 lrty měl Fiata 500 :D když si sedl na sedačku a za jízdy vytáhl ruku z okna, tak si mohl brousit nehty o asfalt
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
-
- Začátečník
Sedačky z Bravy
Tata má 185cm a říká, že výškově je to ještě lepší na řidičově místě, kde se to montuje níž. Navíc je sedačka výškově seřiditelná a je větší, takže rozhodně víc pohodlí.
U spolujezdce je to horší, tam je to jak na bidýlku.
U spolujezdce je to horší, tam je to jak na bidýlku.
-
- Začátečník
-
- Začátečník
sedačky
Žádný problém se středovým panelem nebyl. Místa pro nohy vzadu je míň, ale tam se vozí děti, nebo nákup. Posunout úplně dozadu se dají.
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele: