Nemám vytuněné auto, ale s Bravou už jsme něco najezdili a jejich sedačky hodnotím jako velice povedené. Jsou rozhodně lepší než cokoliv z koncernu Škoda

Takže kdo chce, tak šup na vrakáč a do toho, výsledek stojí za to!
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
Diky za tip. Hle a nezkousel jsi i na zadek??Pavel_Brava_1.2 píše:Dnes jsem pozitivně otestoval, že do Punta MK1 pasují sedačky z BRAVY 1.2, po malé úpravě. Je potřeba jen flexou odbrousit to, co přečnívá na kolejničkách a pak převrtat vzadu díru pro šroub na rozteč 29cm od přední díry.
Nemám vytuněné auto, ale s Bravou už jsme něco najezdili a jejich sedačky hodnotím jako velice povedené. Jsou rozhodně lepší než cokoliv z koncernu Škoda) Naproti tomu sedačky v tatově Punto MK1 jsou naprostá tragédie.
Takže kdo chce, tak šup na vrakáč a do toho, výsledek stojí za to!
Tak toto mi pripomenulo jazdu ked ma známy viezol vzadu v Ticu a ja som tam sedel ako na horskej dráhe a držal som sa madiel zadných dverí a vôbec mi neprišlo že by tam mal sedieť este niekto inýStanly001 píše::D:D To zase známej, kterej měří skoro 2m tak cca před 15 lrty měl Fiata 500
:D když si sedl na sedačku a za jízdy vytáhl ruku z okna, tak si mohl brousit nehty o asfalt
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |