Z ničoho nič mi pestali fungovať stierače a aj interiérový ventilátor. Vymenil som poistku, no stále to nefunguje. Ide o PUNTO I r.v. 1995. Ďakujem
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Ty stěrače nevím ale ten ventilátor bych věděl Jmenuje se to -reostat topení- a je to takovej plastovej ovál s maličkým žebrovaným kouskem hliníku Většinou je ulítlej odpor Dá se to napájet ale je to děsná prcačka se špatným přístupem a většinou to dlouho nevydrží Najdeš to u spolujezdce pod palubovkou(je potřeba si tam lehnout jinak to neuvidíš ) v originále je to Valeo a stojí nový 1500 já to řešil dvakrát pájením ale výdrž 2 měsíce max. pak sem to sehnal v replice za 600 Z tý plastový strany je do toho nasazenej kabel a je to přidělaný dvouma šroubkama ten kousek hliníku žebrovanej uvidíš až to vyndáš venmichl píše:Vedel by mi niekto poradiť v čom môže byť problém.![]()
Z ničoho nič mi pestali fungovať stierače a aj interiérový ventilátor. Vymenil som poistku, no stále to nefunguje. Ide o PUNTO I r.v. 1995. Ďakujem
Ať je mu země lehkámira 206 píše:mam taky problém z ventilatorem.Koupil jsem puntika a nejde vnitřni ventilator.Mam podezření,že odtokové kanalky pod oknem neplnily funkci a voda při minulých slejvacich přetekla do ventilatoru.Divný je,že pojistka není prdla.Vymontoval jsem ho ven a vyteklo z nej deci vody.Přímo z motorku.Ma nejakou šanci se oživit nebo at je mu země lehká?
No vidíš jak jseš šikovnej takovejch je potřeba víc a ten reostat je plasová oválná placka zespod je vstup na konektor a nahoře je hliníkovej radiátorek zvrchu žebrovanej a zespod z něj kouká dolu měděnej plech štíhlej a je připájenej na tištěnej spoj na tom plastu a tam to bejvá ulítlý a tam to musíš připájet S hledáním kde to koupit hledej Reostat topení na Punto V originále je to Valeo a v replice většinou Rossi Zkus třeba http://www.adh.cz" onclick="window.open(this.href);return false; nebo http://www.fiatdily.cz" onclick="window.open(this.href);return false; atdmira 206 píše:takže nejede,možna ten hliníkovej reostat.Jde poznat na pohled,že je kaput,nebo ne? Popřípadě kde ho zhanět z zminovaných 600?
koukam nahoru,asi trpím samomluvou,sam si napíši,odpovím a nakonec vyřeším.Pěkný forum,moje.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |