Nejdu stierače a ventilátor Punto 95´
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Nejdu stierače a ventilátor Punto 95´
Vedel by mi niekto poradiť v čom môže byť problém.
Z ničoho nič mi pestali fungovať stierače a aj interiérový ventilátor. Vymenil som poistku, no stále to nefunguje. Ide o PUNTO I r.v. 1995. Ďakujem
Z ničoho nič mi pestali fungovať stierače a aj interiérový ventilátor. Vymenil som poistku, no stále to nefunguje. Ide o PUNTO I r.v. 1995. Ďakujem
- Reklama
Re: Nejdu stierače a ventilátor Punto 95´
No ja mam podobny problem, ale na puntu 60 1.7TD r.v. 99/00. Jedinej rozdil je v tom, ze me ventilator funguje. Rada by bodla
Těžko radit na dálku,ale pokusil bych se jít po kabelu od ventilátoru a stěračů až k baterce.
Prošel bych všechny pojistky a podíval se,jestli někde neni ohlodanej kabel třeba od kuny.
Ventilátor může mít ještě špatný odpor a tan je vedle ventilátoru pod kastlíkem u spolujezdce.
Prošel bych všechny pojistky a podíval se,jestli někde neni ohlodanej kabel třeba od kuny.
Ventilátor může mít ještě špatný odpor a tan je vedle ventilátoru pod kastlíkem u spolujezdce.
Zdar.
Neviem či sa vám podarilo vyriešiť ,ale treba pozrieť aj to žlte relatko či cvaká.
U mna aspoň tam bola chyba.
Neviem či sa vám podarilo vyriešiť ,ale treba pozrieť aj to žlte relatko či cvaká.
U mna aspoň tam bola chyba.
U mě byl odpálenej nějakej kondenzátor uvnitř elektroniky motorku. Vyměnil jsem ho a stěrač fachá.
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Ty stěrače nevím ale ten ventilátor bych věděl Jmenuje se to -reostat topení- a je to takovej plastovej ovál s maličkým žebrovaným kouskem hliníku Většinou je ulítlej odpor Dá se to napájet ale je to děsná prcačka se špatným přístupem a většinou to dlouho nevydrží Najdeš to u spolujezdce pod palubovkou(je potřeba si tam lehnout jinak to neuvidíš ) v originále je to Valeo a stojí nový 1500 já to řešil dvakrát pájením ale výdrž 2 měsíce max. pak sem to sehnal v replice za 600 Z tý plastový strany je do toho nasazenej kabel a je to přidělaný dvouma šroubkama ten kousek hliníku žebrovanej uvidíš až to vyndáš venmichl píše:Vedel by mi niekto poradiť v čom môže byť problém.
Punťa fire, Rosso Tiziano
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
mam taky problém z ventilatorem.Koupil jsem puntika a nejde vnitřni ventilator.Mam podezření,že odtokové kanalky pod oknem neplnily funkci a voda při minulých slejvacich přetekla do ventilatoru.Divný je,že pojistka není prdla.Vymontoval jsem ho ven a vyteklo z nej deci vody.Přímo z motorku.Ma nejakou šanci se oživit nebo at je mu země lehká?
raketa Puntík 1.2 - 54kw r.v.96
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Ať je mu země lehkámira 206 píše:mam taky problém z ventilatorem.Koupil jsem puntika a nejde vnitřni ventilator.Mam podezření,že odtokové kanalky pod oknem neplnily funkci a voda při minulých slejvacich přetekla do ventilatoru.Divný je,že pojistka není prdla.Vymontoval jsem ho ven a vyteklo z nej deci vody.Přímo z motorku.Ma nejakou šanci se oživit nebo at je mu země lehká?
tak motorek ventilatoru po rehabilitaci opět funkční.Procedůra vysušení,vyfoukaní blata a listí,protříknutí kontaktolem,oškrabání přívodních svorek.
Ted jen kabely k ventilatoru proměřit,oškrabat oxidaci a snad bude konečně fučák.
Ted jen kabely k ventilatoru proměřit,oškrabat oxidaci a snad bude konečně fučák.
takže nejede,možna ten hliníkovej reostat.Jde poznat na pohled,že je kaput,nebo ne? Popřípadě kde ho zhanět z zminovaných 600?
koukam nahoru,asi trpím samomluvou,sam si napíši,odpovím a nakonec vyřeším.Pěkný forum,moje.
koukam nahoru,asi trpím samomluvou,sam si napíši,odpovím a nakonec vyřeším.Pěkný forum,moje.
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
No vidíš jak jseš šikovnej takovejch je potřeba víc a ten reostat je plasová oválná placka zespod je vstup na konektor a nahoře je hliníkovej radiátorek zvrchu žebrovanej a zespod z něj kouká dolu měděnej plech štíhlej a je připájenej na tištěnej spoj na tom plastu a tam to bejvá ulítlý a tam to musíš připájet S hledáním kde to koupit hledej Reostat topení na Punto V originále je to Valeo a v replice většinou Rossi Zkus třeba http://www.adh.cz" onclick="window.open(this.href);return false; nebo http://www.fiatdily.cz" onclick="window.open(this.href);return false; atdmira 206 píše:takže nejede,možna ten hliníkovej reostat.Jde poznat na pohled,že je kaput,nebo ne? Popřípadě kde ho zhanět z zminovaných 600?
grazia,hned na to juknu.Si s tím nějak poradím, pak dam vědet.Je to super jednoduchý auto,všude se člověk dostane,nemusím kuchat půl auta.
ted jsem koukal na ty díly,narazník za 700,to je neskutečný,sem se vratil 20let zpět,to jsou ceny!
ted jsem koukal na ty díly,narazník za 700,to je neskutečný,sem se vratil 20let zpět,to jsou ceny!
takze peto,heureka pan ventilator zije! Po vyplaveni jsem ho vysusil,promazl,opravil reostat pajenim a hotovo.
Ted se vrhnu na turbo.Dodelam ho!
Ted se vrhnu na turbo.Dodelam ho!
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
No vidíš šikula
Ahoj!
Mam stejny problem, prestal mi jit ventilator v kabine. Pojistky jsem prochazel a vypadaji dobre.
Chtel jsem se podivat za tlacitko, ale nedari se mi odstranit kryt panelu.
Mam dotaz, jak vyndat plastovy kryt stredniho panelu, ktery drzi ovladaci prvky ?
Kde se v MKII A nachazi ten reostat? Je to take pod palubkou u spolujezdce?
Edit: Ventilator znovu funguje, zrejme nejaky spatny kontakt.
Mam stejny problem, prestal mi jit ventilator v kabine. Pojistky jsem prochazel a vypadaji dobre.
Chtel jsem se podivat za tlacitko, ale nedari se mi odstranit kryt panelu.
Mam dotaz, jak vyndat plastovy kryt stredniho panelu, ktery drzi ovladaci prvky ?
Kde se v MKII A nachazi ten reostat? Je to take pod palubkou u spolujezdce?
Edit: Ventilator znovu funguje, zrejme nejaky spatny kontakt.
2008- Fiat Bravo 1.4 T-jet 110kw Emotion +LPG Stag Q-BOX. 2008 Fiat Linea-1.4 T-jet 88kw