Tam se toho asi vejde
Moderátoři: kubiii, Minimaxa, peta.smolik, Globusman
Tam se toho asi vejde
Zdravíčko. Svůj vůz mam zhruba 2 měsíce, ale až včera jsem pořádně využil jeho velkoprostorovosti. Nejprve jsem převezl (a teď prosím nekoukejte na pravidla sil. provozu -jinak to prostě nešlo) pět dospělých lidí a 5 dětí + psa + elektrickou sekačku a pár batožin. Posléze jsem převezl balík pletiva a k sobě ještě 3 lidi.
Jsem nadšen. Máte podobné zkušenosti?
Jsem nadšen. Máte podobné zkušenosti?
fiat multipla 1,6 BIPOWER
- Reklama
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Naložil jsem 90 sprchový kout od Ravaku, který se nedá rozebrat společně s vaničkou a WC kombi. Multinka je opravdu super na přepravu čehokoli,ale škoda, že není varianta kombi,občas by bylo dobré o půl metru více
Multipla 1.9 JTD 110k ... "ucast na setkání Tábor - Červený Kostelec, Olomouc, Jesenice, Rapotín, Věšín, Holice a mnoho dalších" ... http://www.multipla.wz.cz" onclick="window.open(this.href);return false; (vše o Fiat Multipla) ... http://www.multiplaklub.cz" onclick="window.open(this.href);return false; FIAT MULTIPLA KLUB ČR
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Jenže ona taková verze milý Vendo existuje! Viděl jsem ji jen na fotografiích, ale je o cca 5Ocm delší a pamatuji si, že "úplně" zadní dveře má posuvné.Acirek píše:Naložil jsem 90 sprchový kout od Ravaku, který se nedá rozebrat společně s vaničkou a WC kombi. Multinka je opravdu super na přepravu čehokoli,ale škoda, že není varianta kombi,občas by bylo dobré o půl metru více
MULTIPLA 1,9 JTD 110/81kW, 2001
- godolphin
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
marcel.pce píše:Jenže ona taková verze milý Vendo existuje! Viděl jsem ji jen na fotografiích, ale je o cca 5Ocm delší a pamatuji si, že "úplně" zadní dveře má posuvné.Acirek píše:Naložil jsem 90 sprchový kout od Ravaku, který se nedá rozebrat společně s vaničkou a WC kombi. Multinka je opravdu super na přepravu čehokoli,ale škoda, že není varianta kombi,občas by bylo dobré o půl metru více
TY KOKSO TAK TO UZ JE NAOZAJ JAK UFO, JE ABSOLUTNE UZASNA, CHRUMKAVA, MNAM, NEMAM SLOV ... KUPIM JU KDE JE "K Mání" :-> TA PREDLZENA MULTI ???
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Fiat Multipla 1.6 Benzín, rok výroby 1999
www.fiat-multipla.estranky.cz
Fiat Multipla 1.6 Benzín, rok výroby 1999
www.fiat-multipla.estranky.cz
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Marceli, nešly by ty fotky někam jinam? Nechce se mi platit za to, abych se na ně podívalmarcel.pce píše:Jenže ona taková verze milý Vendo existuje! Viděl jsem ji jen na fotografiích, ale je o cca 5Ocm delší a pamatuji si, že "úplně" zadní dveře má posuvné.Acirek píše:Naložil jsem 90 sprchový kout od Ravaku, který se nedá rozebrat společně s vaničkou a WC kombi. Multinka je opravdu super na přepravu čehokoli,ale škoda, že není varianta kombi,občas by bylo dobré o půl metru více
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, částečně máš pravdu Bylo to od Baumarktu, ale v Brně a o něco dřív,, než byla Jesenicepeta píše:Já tě viděl. Bylo to ve dvě ráno od Baumartu a mněl jsi pěkně na spěch, protože se v nich v Jesenici grilovaloGlobusman píše:Já vezl Europaletu a na ní dvoje krbová kamna...
PS: Promiň, mně to prostě nedalo to nenapsat
Ne aby se s tebe stal druhej Stifmajstr