Zdravíčko. Svůj vůz mam zhruba 2 měsíce, ale až včera jsem pořádně využil jeho velkoprostorovosti. Nejprve jsem převezl (a teď prosím nekoukejte na pravidla sil. provozu -jinak to prostě nešlo) pět dospělých lidí a 5 dětí + psa + elektrickou sekačku a pár batožin. Posléze jsem převezl balík pletiva a k sobě ještě 3 lidi.
Jsem nadšen. Máte podobné zkušenosti?
Naložil jsem 90 sprchový kout od Ravaku, který se nedá rozebrat společně s vaničkou a WC kombi. Multinka je opravdu super na přepravu čehokoli,ale škoda, že není varianta kombi,občas by bylo dobré o půl metru více
Multipla 1.9 JTD 110k... "ucast na setkání Tábor - Červený Kostelec, Olomouc, Jesenice, Rapotín, Věšín, Holice a mnoho dalších" ... http://www.multipla.wz.cz" onclick="window.open(this.href);return false; (vše o Fiat Multipla) ... http://www.multiplaklub.cz" onclick="window.open(this.href);return false; FIAT MULTIPLA KLUB ČR
Acirek píše:Naložil jsem 90 sprchový kout od Ravaku, který se nedá rozebrat společně s vaničkou a WC kombi. Multinka je opravdu super na přepravu čehokoli,ale škoda, že není varianta kombi,občas by bylo dobré o půl metru více
Jenže ona taková verze milý Vendo existuje! Viděl jsem ji jen na fotografiích, ale je o cca 5Ocm delší a pamatuji si, že "úplně" zadní dveře má posuvné.
Acirek píše:Naložil jsem 90 sprchový kout od Ravaku, který se nedá rozebrat společně s vaničkou a WC kombi. Multinka je opravdu super na přepravu čehokoli,ale škoda, že není varianta kombi,občas by bylo dobré o půl metru více
Jenže ona taková verze milý Vendo existuje! Viděl jsem ji jen na fotografiích, ale je o cca 5Ocm delší a pamatuji si, že "úplně" zadní dveře má posuvné.
TY KOKSO TAK TO UZ JE NAOZAJ JAK UFO, JE ABSOLUTNE UZASNA, CHRUMKAVA, MNAM, NEMAM SLOV ... KUPIM JU KDE JE "K Mání" :-> TA PREDLZENA MULTI ???
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Fiat Multipla 1.6 Benzín, rok výroby 1999 www.fiat-multipla.estranky.cz
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Marceli, nešly by ty fotky někam jinam? Nechce se mi platit za to, abych se na ně podíval
Globusman píše:Já vezl Europaletu a na ní dvoje krbová kamna...
Já tě viděl. Bylo to ve dvě ráno od Baumartu a mněl jsi pěkně na spěch, protože se v nich v Jesenici grilovalo
PS: Promiň, mně to prostě nedalo to nenapsat
Globusman píše:Já vezl Europaletu a na ní dvoje krbová kamna...
Já tě viděl. Bylo to ve dvě ráno od Baumartu a mněl jsi pěkně na spěch, protože se v nich v Jesenici grilovalo
PS: Promiň, mně to prostě nedalo to nenapsat
Ahoj, částečně máš pravdu Bylo to od Baumarktu, ale v Brně a o něco dřív,, než byla Jesenice