(SK) 1.OFICIAL PUNTO ZRAZ SLOVENSKO 17.-18.5.-za námi

Celorepublikové, regionální i srazy jednotlivců

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Zamčeno
mafi
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mafi »

Ligogo,ok diky 8)
Naposledy upravil(a) mafi dne 13 kvě 2008, 23:05, celkem upraveno 1 x.
Reklama

tunelkoHGT
Začátečník

Příspěvek od tunelkoHGT »

mafi píše:Ligogo,ok diky 8)
tunelkoHGT,ty sa uvedom skym si pises ,uvedom sa sa spravas jak maly janko,ktoremu nedaju cukrik 8)
Nenapínaj sa, čítaj, rozmýšľaj. Toto nieje len môj názor... Neni si len ty, onasis...
Arrow79
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arrow79 »

Mafi este by sme ti mohli zacat vykat, vase velicenstvo, nie? :lol:
Punto MK2 1.2 8V ELX
tunelkoHGT
Začátečník

Příspěvek od tunelkoHGT »

Arrow79 píše:Mafi este by sme ti mohli zacat vykat, vase velicenstvo, nie? :lol:
;-)
A pozor na príspevok, lebo inak.... a vôbec, akože s kým sa bavíš? ;-)
Arrow79
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arrow79 »

:shock: Tak pardon :lol: ;)
Punto MK2 1.2 8V ELX
wickermanx
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wickermanx »

shizo píše:cez jankov-to by bola parada!!!!!!!len je to dost daleko z bojnej.
len tak na okraj: kto by chcel si dat spravit znacky s jeho nickom na auto na zrazy a spanile jazdy?-na tieto ucely moznost prehodit za originalne.

su hlinikove a my ich priamo vyrabame-do okresov, kde chodim sluzobne, vam ich gratis doveziem...
shizo
caf co by vysla taka znacka?
Punto 1.2 16v 59kw,Active,11/2002, Black3D, el okna, pc,15Alu 185/55R15, Pioneer 4000UB, Sal xpro 130, SAL XB10/A Boxxer
Punto 1,2 8v 44kw SX 11/2002 Black5D,El.okna,el.zrkadla,pc,origo sub.14Alu 185/60R14

http://www.club-fiat.com/viewtopic.php?t=7367
GReddy
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Re: Yo

Příspěvek od GReddy »

Bujooon píše:Hezkyy.. tagze dufam ze bude hojnaa ucast. My by sme mali prist traja minimalne z Prievidze...
z PD??? kedy idete?? by som siel s vami :o
Škoda Yeti 2.0 TDI 4x4 140k ´09 Advantage
ex:Fiat Punto 1.2 16V HLX MKII
Ligogo
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Zraz

Příspěvek od Ligogo »

Ja idem z PE..... mozeme sa tam pockat.... okolo 11tej odchadzam a mozem pockat pri SHELL ke...
mafi
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mafi »

no pozeram ze su tu uz dvaja dost husty chlapci alebo mimoriadne citlivy 8) no nehram sa na ziadneho krala ,nerobim tu zoseba boha .....som iba ten kto sa snazi nieco tu na Slovensku zbuchat dokopy ,je tu tolko Punt na Slovensku a stale sa nic nedeje-teda nedialo 8) ,tak som si myslel ze nastal asi moj cas ,kedy si mozem vyskusat moje organizacne shopnosti a preto som zacal z tymi stretkami/zrazmi ,zacal som oslovovat chalanov co maju punta a zacal som to zoskupovat,ved ak sa niekomu nelubi stretavat sa z ostanymi tak je to jeho problem .........ja som hlavne chcel aby sme sa spoznali takto na zrazoch vsetci Slovensky Puntickari a aj ti co nechodia sem na forum,zatial sa mi v tom dari a uz len ztohoto sa tesim ,to ze ma Katy zvolila za zastupcu ich stranky a klubu ,a vy ste este otom aj hlasovali .......je to tiez jedno velke plus zaco vsetkym dakujem .........urcite sa v buducnosti vynasnazim aby zrazi boli bohatsie aj na program o ktory ste mali podaktori zaujem 8)
mafi
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mafi »

PRE VSETKYCH CO SU Z NITRY A OKOLIA

AK MATE ZAUJEM IST VIACERI POKOPE TAK SA STRETAVAME V SOBOTU PRED VELKYM TESCOM V NITRE O POL DESIATEJ SAMOZREJME DOOBEDA 8) /na tom teskovom parkovisku co je oproti pumpe/ A O DESIATEJ VYRAZAME NA ZRAZ.
mafi
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mafi »

mafi píše:Predbezny odchod z TT je okolo 10-tej vsobotu doobeda ,stretneme sa na tom velkom parkovisku co je pred TESCOM ,hned za pumpou OMV .........odtial uz pojdeme na ten ranč
ja idem z NR,kde som na skoleni , takze trnavaci necakajte namna ,stretneme sa na zraze 8)
mafi
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mafi »

pohoda
Naposledy upravil(a) mafi dne 13 kvě 2008, 23:45, celkem upraveno 1 x.
Ligogo
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

ZRAZ

Příspěvek od Ligogo »

Jo jo Mafi, nedaj sa odradiť...
Ja som chcel už davnejšie niečo taketo zorganizovať (PUNTO-CLUB). Už bol zaplatený aj webhosting a pripravene navrhy webstranok, len vždy to padlo na luďoch....Nik nebol ochotny isť ani na zraz (Piešťany, Trenčín, Rudno,atd...)... Ak budeš potrebovať pomocť niečo zorganizovať, pripadne web - webhosting kludne, daj vedieť....
mafi
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mafi »

Ligogo,no ty si ten typ cloveka akeho hladam ,urcite dame spolocnu rec ,to si pis 8) a diky za podporu :wink:
lucass81
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lucass81 »

Mafi: tak to mozes potom rovno napisat Katy, nech aj moje prispevky vymaze, lebo si myslim to iste co tito dvaja "previnilci", tiez mam z teba dojem ze sa len hras na strasne velkeho jefa, ze kto som ja. A ked ti niekto napise nejaku kritiku, tak ju nevies prijat, ale sa hned certis a pre istotu das rovno ich prispevky zmazat, aby tu nahodou neboli nejake negativne reakcie na teba. Ako nic v zlom, len by si sa mohol spravat trosku kultivovanejsie a nepretlacat si silou mocou vo vsetkom len svoj nazor. To ze organizujes stretko a chces aby sa tu trosku rozbehli taketo akcie je chvalihodne, mas moju podporu, len sa mi nepaci ako sa spravas k ludom, ktori si myslia nieco ine ako ty. Hawk!
Punto II. ELX, 1,2l 8V, 12/99
Zamčeno

Zpět na „Punto - srazy“