(SK) 1.OFICIAL PUNTO ZRAZ SLOVENSKO 17.-18.5.-za námi
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
-
- Začátečník
-
- Začátečník
- wickermanx
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
caf co by vysla taka znacka?shizo píše:cez jankov-to by bola parada!!!!!!!len je to dost daleko z bojnej.
len tak na okraj: kto by chcel si dat spravit znacky s jeho nickom na auto na zrazy a spanile jazdy?-na tieto ucely moznost prehodit za originalne.
su hlinikove a my ich priamo vyrabame-do okresov, kde chodim sluzobne, vam ich gratis doveziem...
shizo
Punto 1.2 16v 59kw,Active,11/2002, Black3D, el okna, pc,15Alu 185/55R15, Pioneer 4000UB, Sal xpro 130, SAL XB10/A Boxxer
Punto 1,2 8v 44kw SX 11/2002 Black5D,El.okna,el.zrkadla,pc,origo sub.14Alu 185/60R14
http://www.club-fiat.com/viewtopic.php?t=7367
Punto 1,2 8v 44kw SX 11/2002 Black5D,El.okna,el.zrkadla,pc,origo sub.14Alu 185/60R14
http://www.club-fiat.com/viewtopic.php?t=7367
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Re: Yo
z PD??? kedy idete?? by som siel s vamiBujooon píše:Hezkyy.. tagze dufam ze bude hojnaa ucast. My by sme mali prist traja minimalne z Prievidze...
Škoda Yeti 2.0 TDI 4x4 140k ´09 Advantage
ex:Fiat Punto 1.2 16V HLX MKII
ex:Fiat Punto 1.2 16V HLX MKII
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
no pozeram ze su tu uz dvaja dost husty chlapci alebo mimoriadne citlivy no nehram sa na ziadneho krala ,nerobim tu zoseba boha .....som iba ten kto sa snazi nieco tu na Slovensku zbuchat dokopy ,je tu tolko Punt na Slovensku a stale sa nic nedeje-teda nedialo ,tak som si myslel ze nastal asi moj cas ,kedy si mozem vyskusat moje organizacne shopnosti a preto som zacal z tymi stretkami/zrazmi ,zacal som oslovovat chalanov co maju punta a zacal som to zoskupovat,ved ak sa niekomu nelubi stretavat sa z ostanymi tak je to jeho problem .........ja som hlavne chcel aby sme sa spoznali takto na zrazoch vsetci Slovensky Puntickari a aj ti co nechodia sem na forum,zatial sa mi v tom dari a uz len ztohoto sa tesim ,to ze ma Katy zvolila za zastupcu ich stranky a klubu ,a vy ste este otom aj hlasovali .......je to tiez jedno velke plus zaco vsetkym dakujem .........urcite sa v buducnosti vynasnazim aby zrazi boli bohatsie aj na program o ktory ste mali podaktori zaujem
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
ZRAZ
Jo jo Mafi, nedaj sa odradiť...
Ja som chcel už davnejšie niečo taketo zorganizovať (PUNTO-CLUB). Už bol zaplatený aj webhosting a pripravene navrhy webstranok, len vždy to padlo na luďoch....Nik nebol ochotny isť ani na zraz (Piešťany, Trenčín, Rudno,atd...)... Ak budeš potrebovať pomocť niečo zorganizovať, pripadne web - webhosting kludne, daj vedieť....
Ja som chcel už davnejšie niečo taketo zorganizovať (PUNTO-CLUB). Už bol zaplatený aj webhosting a pripravene navrhy webstranok, len vždy to padlo na luďoch....Nik nebol ochotny isť ani na zraz (Piešťany, Trenčín, Rudno,atd...)... Ak budeš potrebovať pomocť niečo zorganizovať, pripadne web - webhosting kludne, daj vedieť....
- lucass81
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Mafi: tak to mozes potom rovno napisat Katy, nech aj moje prispevky vymaze, lebo si myslim to iste co tito dvaja "previnilci", tiez mam z teba dojem ze sa len hras na strasne velkeho jefa, ze kto som ja. A ked ti niekto napise nejaku kritiku, tak ju nevies prijat, ale sa hned certis a pre istotu das rovno ich prispevky zmazat, aby tu nahodou neboli nejake negativne reakcie na teba. Ako nic v zlom, len by si sa mohol spravat trosku kultivovanejsie a nepretlacat si silou mocou vo vsetkom len svoj nazor. To ze organizujes stretko a chces aby sa tu trosku rozbehli taketo akcie je chvalihodne, mas moju podporu, len sa mi nepaci ako sa spravas k ludom, ktori si myslia nieco ine ako ty. Hawk!
Punto II. ELX, 1,2l 8V, 12/99