Auto mi prestalo kurit, ide iba studeny vzduch a este sa zacalo prehrievat, asi po 15 kilometroch mi vystupila rucicka na maximum (do cerveneho) a zaujimave ani sa nezapal ventilator. unik vody som nikde nezaznamenal. myslite, ze by to mohol byt termostat? dik
V prvom rade skúsiť odvzdnušniť a keď sa motor zahreje tak skúsiť či púšťa teplú vodu do chladiča, ak nepúšťa tak je na prd termostat... Ale divné je, že to nekúri...
ahojte dnes som to pozeral dokladnesjie, do chladica vobec nejde voda, hadice su studene aj po zahriati motora a este su aj nenatlakovane, su ako blato. v nadrzke je voda ako ma byt medzi min a max. skusal som povollit ovzdusnovaci ventil, ale nic sa nedialo ako keby tam ani nebol, ziadny vzduch ani voda. tak nevime............
v expanznej nadobke mam tlak, ked ju otvorim, tak zasici, len slabo, dufam, ze to bude len ten termostat a nie to tesnenie pod hlavou, v piatok som objednany ka mechanikovi, tak som zvedavy co mi povie, chcel som to spravit sam, ale nemam tolko casu....
ahojte, mam to vyriesene- dal som vymenit termostat...auto kuri vynikajuco (uz je konecne v nom teplo a aj na volnobehu je to OK) a samozrejme sa ani neprehrieva, takze je to OK....a ceny opravy 200 SK + termostat 400 SK.