... nechcete někdo porovnávat Mulťase s Mazdou MX5

Moderátoři: kubiii, Minimaxa, peta.smolik, Globusman
OK, jak vozíš v mazdě štafle? mě se vejdou čtyřky štafle akorát za přední sedadla na šířku auta
asi myšleno dětské autosedačky, je to asi měsíc, stála u nás na parkovišti Mulťa, kouknu dovnitř, a tam 4 autosedačky, tři vzadu a jedna ve předu uprostřed. po chvilce se přihnaly dvě maminy se čtyřma dětma, nasoukaly to dovnitř a upalovaly pryč. no ale to do picasa nebo sceniku prostě nedášAlda píše:Dáš v té Miatě tři sedačky dozadu![]()
Když sundám střechu, tak můžu vozit třeba 6 metrový žebřík - jen musím dávat pozor na dráty vysokého napětíMinimaxa píše:OK, jak vozíš v mazdě štafle? mě se vejdou čtyřky štafle akorát za přední sedadla na šířku auta
Když dám na zadek "rošt" na kufry, tak bych tam nějakou mohl přidělat ...Alda píše:Dáš v té Miatě tři sedačky dozadu![]()
To byl taky první důvod (ještě jsem neznal její ostatní přednosti), proč jsem do Multi šel - 2 děti už mám, třetí bude do měsíce a se 4. taky počítáme...jen tu druhou maminku bych už neměl kam dátMinimaxa píše:asi myšleno dětské autosedačky, je to asi měsíc, stála u nás na parkovišti Mulťa, kouknu dovnitř, a tam 4 autosedačky, tři vzadu a jedna ve předu uprostřed. po chvilce se přihnaly dvě maminy se čtyřma dětma, nasoukaly to dovnitř a upalovaly pryč. no ale to do picasa nebo sceniku prostě nedášAlda píše:Dáš v té Miatě tři sedačky dozadu![]()
![]()
![]()
(imho ani do mazdy
![]()
![]()
)
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |