Samé dobré zprávy - pište zjištěné výhody Multiply :)
Moderátoři: kubiii, Minimaxa, peta.smolik, Globusman
UKONČEME TO....
Nechci nikomu nic vnucovat, ale .... Pokud stifmajstrABARTH nechápe, že nechápe, tak prostě ignorujme jeho názory a bavme se o tom, o čem toto fórum je.
... nechcete někdo porovnávat Mulťase s Mazdou MX5 Nepochybě by to byla plodná diskuse ...a rád se do ní zapojím
... nechcete někdo porovnávat Mulťase s Mazdou MX5 Nepochybě by to byla plodná diskuse ...a rád se do ní zapojím
Multipla 1,9 JTD 186 ELX, 81 kW, r.v. 2000, stříbrná
- Reklama
Re: UKONČEME TO....
OK, jak vozíš v mazdě štafle? mě se vejdou čtyřky štafle akorát za přední sedadla na šířku auta
www.minimaxa.cz
asi myšleno dětské autosedačky, je to asi měsíc, stála u nás na parkovišti Mulťa, kouknu dovnitř, a tam 4 autosedačky, tři vzadu a jedna ve předu uprostřed. po chvilce se přihnaly dvě maminy se čtyřma dětma, nasoukaly to dovnitř a upalovaly pryč. no ale to do picasa nebo sceniku prostě nedáš (imho ani do mazdy )Alda píše:Dáš v té Miatě tři sedačky dozadu
Naposledy upravil(a) Minimaxa dne 27 bře 2008, 16:30, celkem upraveno 1 x.
www.minimaxa.cz
Re: UKONČEME TO....
Když sundám střechu, tak můžu vozit třeba 6 metrový žebřík - jen musím dávat pozor na dráty vysokého napětíMinimaxa píše:OK, jak vozíš v mazdě štafle? mě se vejdou čtyřky štafle akorát za přední sedadla na šířku auta
Když dám na zadek "rošt" na kufry, tak bych tam nějakou mohl přidělat ... ale pravda, byly by asi jen 2, zády ke směru jízdy a asi by tam na děti trochu foukaloAlda píše:Dáš v té Miatě tři sedačky dozadu
...ale proto mám přeci ještě i svého Mulťase
To byl taky první důvod (ještě jsem neznal její ostatní přednosti), proč jsem do Multi šel - 2 děti už mám, třetí bude do měsíce a se 4. taky počítáme...jen tu druhou maminku bych už neměl kam dátMinimaxa píše:asi myšleno dětské autosedačky, je to asi měsíc, stála u nás na parkovišti Mulťa, kouknu dovnitř, a tam 4 autosedačky, tři vzadu a jedna ve předu uprostřed. po chvilce se přihnaly dvě maminy se čtyřma dětma, nasoukaly to dovnitř a upalovaly pryč. no ale to do picasa nebo sceniku prostě nedáš (imho ani do mazdy )Alda píše:Dáš v té Miatě tři sedačky dozadu
P.S. To, že rodinu do mazdy nedám (jsou tam opravdu jen 2 sedačky), je někdy velká výhoda - pokud si chceš vyvětrat hlavu (z venku i uvnitř), tak je to optimální
Odkedy jazdím Multiplou, mám neuveritelnú radosť z toho:
- že môžem sledovať ľudí v meste na zastávkach, ako sa obracajú za autom
- že keď sa po tankovaní na pumpe vraciam do auta, moja manželka ako pasažier vyzerá akoby sme sa hnevali a každý sedel "v inom kúte"
- že môžem sledovať pohľady majiteľov Renaultov Scenic, keď ich prebieham na ceste
- nehľadám ju na parkovisku
- keď odchádzam od zaparkovanej Multiply, vždy sa s radosťou za ňou otočím a manželka nežiarli
- že pri vystupovaní nemusím doslova vypadávať z auta ako pri "konfekčných modeloch"
- toho, že mi nejaký zasran neukradne anténu zo strechy
- že nemusím čistiť celé predné sklo od ľadu (nedočiahnem)
- že nemusím často umývať strechu
A hlavne z toho, keď stretnem na ceste niektorého z Vás
Psychologicky:
Akosi som si na cestách začal všímať Renault Scenic, Espace, a VW TOURAN. Predtým "vôbec" neexistovali.
- že môžem sledovať ľudí v meste na zastávkach, ako sa obracajú za autom
- že keď sa po tankovaní na pumpe vraciam do auta, moja manželka ako pasažier vyzerá akoby sme sa hnevali a každý sedel "v inom kúte"
- že môžem sledovať pohľady majiteľov Renaultov Scenic, keď ich prebieham na ceste
- nehľadám ju na parkovisku
- keď odchádzam od zaparkovanej Multiply, vždy sa s radosťou za ňou otočím a manželka nežiarli
- že pri vystupovaní nemusím doslova vypadávať z auta ako pri "konfekčných modeloch"
- toho, že mi nejaký zasran neukradne anténu zo strechy
- že nemusím čistiť celé predné sklo od ľadu (nedočiahnem)
- že nemusím často umývať strechu
A hlavne z toho, keď stretnem na ceste niektorého z Vás
Psychologicky:
Akosi som si na cestách začal všímať Renault Scenic, Espace, a VW TOURAN. Predtým "vôbec" neexistovali.
Multipla 1.6 16V, 12/2007
Autosalón Lipsko
Až do neděle 13. dubna 2008 máte možnost navštívit v německém Lipsku mezinárodní autosalon. Doporučuju: 1) je to blízko 2) do všech aut vás pustí 3) vstupné pro dospělého na jeden den je 10,50 Euro
http://www.ami-leipzig.de/
(radím vyrazit dnes nebo zítra, v pátek a o víkendu už tam bude moc lidí)
Za celý den jsem viděl jen jednu Multiplu - novou, bílou, na dálnici. Na pompézním stánku Fiatu byste ji bohužel hledali marně. Prezentace probíhá především ve stylu 500 a nové Cromy.
Nové Berlingo resp. Peugeot Partner Teepee nevypadají vůbec špatně. A proč to sem píšu? Spoustu nových věcí, které přináší, známe už z Multiply.
http://www.ami-leipzig.de/
(radím vyrazit dnes nebo zítra, v pátek a o víkendu už tam bude moc lidí)
Za celý den jsem viděl jen jednu Multiplu - novou, bílou, na dálnici. Na pompézním stánku Fiatu byste ji bohužel hledali marně. Prezentace probíhá především ve stylu 500 a nové Cromy.
Nové Berlingo resp. Peugeot Partner Teepee nevypadají vůbec špatně. A proč to sem píšu? Spoustu nových věcí, které přináší, známe už z Multiply.