HELP - Kliky dveří-demontáž, zasekávání
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
HELP - Kliky dveří-demontáž, zasekávání
Jak sundám plasty z kliky dveří?
CHtěl bych je dát do laku a na autě se mi to stříkat nechce.
Doufám že kvůli tomu nebudu muset rozebrat celé dveře.
Kdyby někdo měl i fotku jak se to rozebírá a postup tak moc děkuji a bylo by to super.
Tady je ještě foto kliky o jakou jde:
ZDAR FIJATACI
CHtěl bych je dát do laku a na autě se mi to stříkat nechce.
Doufám že kvůli tomu nebudu muset rozebrat celé dveře.
Kdyby někdo měl i fotku jak se to rozebírá a postup tak moc děkuji a bylo by to super.
Tady je ještě foto kliky o jakou jde:
ZDAR FIJATACI
FANDAKUV FIJÁTEK--> STILO MULTIWAGON 1,9 JTD 8v <--115hp r.v.:11/2003
MANŽELKY FIJÁTEK------------->PUNTO I S 1,1 8v <-------------55hp r.v.:04/1996
MANŽELKY FIJÁTEK------------->PUNTO I S 1,1 8v <-------------55hp r.v.:04/1996
- Reklama
PŘESUNUTO:
corleone píše:Po otevření zvenčí zůstává klika zaseknutá v otevřené poloze, takže je ji třeba přimáčknout dolů. Prostříkal jsem penetračním olejem zámek a mechanizmus zvenčí, pak po demontáži čalounění dveří i zevnitř, nepomohlo to.
V čem je chyba?
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Pri kazdom "zasahu" tykajuceho sa kluciek sa musi dat dole tapacir. Vzadu na vodicovej strane sa mi nevracia klucka do povodnej polohy, tiez ju musim zatlacit naspat. Uz som to mal aj rozobrate, nenasiel som nic co by tomu mohlo vadit, premazal som to a stale to robi. Odvtedy mi hrkaju dvere.. cize seriem na rozoberanie Punta.. co sa tam raz rozoberie to povacsie aj zacne hrkat... talianske hrkalky..
Punto MK2 1.2 8V ELX
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Shane zrkadla sa rozobrat nedaju... tieto co su manualne nastavitelne. Iba sklo sa da vybrat vonku. A strieka sa asi takto nejak: zbrusit, nastriekat plnicom, opat zbrusit a striekat potom uz farbu.. laicky povedane, hadam som to napisal spravne
Stanno nie, nemusi to znamenat, ze si ich mal rozobrate. Znamena to hlavne to, ze bohuzial su fiaty hrkalky...
Stanno nie, nemusi to znamenat, ze si ich mal rozobrate. Znamena to hlavne to, ze bohuzial su fiaty hrkalky...
Punto MK2 1.2 8V ELX