TYP - Stírací lišty (stěrače)
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
- Reklama
- SHANE54
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
ani jedny ani druhe...
ostan pri bosh ale iba "twin" alebo "aero" uz neviem ako presne, ale je tam z toho iba jedno slovo. stoja 500skk a su tan tie iste lamely ako pri "aerotwin" ktore su iba bananove, a stoja 2x tolko, proste zbytocne.
stieraju vynikajuco
ostan pri bosh ale iba "twin" alebo "aero" uz neviem ako presne, ale je tam z toho iba jedno slovo. stoja 500skk a su tan tie iste lamely ako pri "aerotwin" ktore su iba bananove, a stoja 2x tolko, proste zbytocne.
stieraju vynikajuco
stilo-multiwagon-JTD-dynamic
spominame: Punto MK1 1.2 SX 3D, Punto MK2a 1.2 SX 5D
Zdravím, nezkoušel jste někdo stírací lišty z Tesca?
Vím, že si tady hodně lidí potrpí na značkové, ale tyhle stojí asi 120 Kč za kus a jestli vydrží rok tak to nevadí. Za ty peníze by to bylo dobrý, ale nevím jak tam budou pasovat.
Já kupuju na Punto klasické stěrače cca 150 Kč za sadu a jsem spokojenej ale chtěl bych na dovolenou dát nové a tak se raději chci zeptat jestli je někdo už nezkusil...
Vím, že si tady hodně lidí potrpí na značkové, ale tyhle stojí asi 120 Kč za kus a jestli vydrží rok tak to nevadí. Za ty peníze by to bylo dobrý, ale nevím jak tam budou pasovat.
Já kupuju na Punto klasické stěrače cca 150 Kč za sadu a jsem spokojenej ale chtěl bych na dovolenou dát nové a tak se raději chci zeptat jestli je někdo už nezkusil...
Punto II. 1,2 8 V r.v.2000
P.UL@seznam.cz
P.UL@seznam.cz
Kupoval jsem v autokelly ty obyčejné bezramínkové stěrače za cca 250Kč byly v akci. A jsem max. spokojený, mám je již přes rok. Díval jsem se teď v Tescu a vypadají úplně stejně. Ale nevím, nezkoušel jsem je.Petr UL píše:Zdravím, nezkoušel jste někdo stírací lišty z Tesca?
FIAT PUNTO 1.8 HGT 96kW/130 prodán po 10letech skvělé služby
... za kolik a kde? ... dikyAnduril píše:Mel jsem sterace za par stovek, vydrzely tak mesic, pak zacly cmarat po skle. Pak jsem mel Valeo Compact, ty byly lepsi. Ale ted mam origos fiat "aero" a ty jsou spickove, za tu cenu teda staly.
... Renault Clio III 2006 1.2 16v 55kw ...
... Renault Megane II Grandtour 2004 1.5dci 60kw ...
... ex Punto II 99 1.2 8V 44kw ELX ...
... Renault Megane II Grandtour 2004 1.5dci 60kw ...
... ex Punto II 99 1.2 8V 44kw ELX ...
Koupis je podle me v kazdem Fiatu salonu/prodejne dilu. Staly kolem 1100Kc ale pozor - jsou to sterace na Fiat Stillo, na punto se takove nedelaji. Pravy sterac je delsi nez na puntu, ale nevadi to, pasuji dobre. Na krabicce je urceni pro Stillo a Focus I, krabice je modra a je na nic napis "original ricambi" nebo tak neco.
Odkaz jak to asi vypada na aute
Odkaz jak to asi vypada na aute
Ford Focus 1.6 Trend X 2009
ex. Fiat Punto MK2 1.2l 16V HLX 3dv.
ex. Fiat Punto MK2 1.2l 16V HLX 3dv.