TYP - Stírací lišty (stěrače)
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
-
- Začátečník
TYP - Stírací lišty (stěrače)
Vážení, řešil jse již někdo záměnu stíracích lišt za nový typ? (objevují se na nových autech...davájí je i na škodovky). Docela rád bych staré vyměnil.
- Reklama
-
- Začátečník
-
- Začátečník
- Jenda01
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Kupoval jsem je v barum servisu jsou přímo na punto MK2marekpraha píše:hm, a kde jsi je kupoval? jsou primo na punto? nebo nejaka alternativa?
EDIT: ted jsem koukal, ze grande punto, ma tento novy typ taky....otazka? jdou nove stiraci listy z grande punta na mk1?
Bohužel Ti neřeknu od koho jsou protože jsem to zapoměl.
Ale zkusím doma najít fakturu.
[/img]
Na Punto II jsou bez problemu, system drzaku je porad stejnej. Kupoval sem je na jare a do dneska max spokojenost. Cena sice trochu vyssi ale jsou to prvni sterace ktery nevrzou ani neposkakujou. Pred tim sem mel SWF a Valeo se spoilerem na beznejch kovovejch konstrukcich a uz po chvili zacly delat bordel. Jinak nedoporucuju kupovat ty sroty v supermarketech za par stovek co se ted taky rosirily. Kamos chtel mit to samy jak ja tak zkusil koupit v supermarketu a moc spokojenej s funkcnosti nebyl.
Na Punto II se vybira podle delky steracu. Koukni treba do AutoKelly jaky maj v katalogu urceny typy pro dany auto. U tohodle je to ridic 530 mm a spolujezdec 450 mm.
Na Punto II se vybira podle delky steracu. Koukni treba do AutoKelly jaky maj v katalogu urceny typy pro dany auto. U tohodle je to ridic 530 mm a spolujezdec 450 mm.
Fiat Punto II HLX 1,2 16V
-
- Začátečník
dalsi moznost od Bosche rozmer 575/400 za 1089,-:
http://www.luja.cz/index.php?id=002002021009
http://www.luja.cz/index.php?id=002002021009
Re: TYP - Stírací lišty
Zdar ja ti mužu jen poradit že je to jenom estetika ale vysledek žadnej.Investoval jsem do toho 800.-a nic moc učinek stěrače za 200.-jsou lepši.
Punto II má délky stěračů 550mm+450mm. Vzadu 350mm. (to se to dobře pamatuje ...).Long píše:Na Punto II jsou bez problemu, system drzaku je porad stejnej. Kupoval sem je na jare a do dneska max spokojenost. Cena sice trochu vyssi ale jsou to prvni sterace ktery nevrzou ani neposkakujou. Pred tim sem mel SWF a Valeo se spoilerem na beznejch kovovejch konstrukcich a uz po chvili zacly delat bordel. Jinak nedoporucuju kupovat ty sroty v supermarketech za par stovek co se ted taky rosirily. Kamos chtel mit to samy jak ja tak zkusil koupit v supermarketu a moc spokojenej s funkcnosti nebyl.
530mm je použitelný, ale 550 je 550 ...
Groupe F.I.A.T. forever ! Uno Turbo i.e. Mk1, Punto 1.2 16V ELX Mk2
... tak mate nekdo nejaky prakticky zkusenosti s pouzitim tehto steracu Valeo X-trm, BOSCH atd ...
... jak stiraji, hlucnost, smouhy atd..........
... keci o cenach me nezajimaji!!! Prvni tridu jsem absolvoval => cisla poznavat umim
... jak stiraji, hlucnost, smouhy atd..........
... keci o cenach me nezajimaji!!! Prvni tridu jsem absolvoval => cisla poznavat umim
... Renault Clio III 2006 1.2 16v 55kw ...
... Renault Megane II Grandtour 2004 1.5dci 60kw ...
... ex Punto II 99 1.2 8V 44kw ELX ...
... Renault Megane II Grandtour 2004 1.5dci 60kw ...
... ex Punto II 99 1.2 8V 44kw ELX ...
já mám Bosch AiroTwin asi od února
http://www.punto.tuned-cars.cz/fans/013 ... %20156.jpg
šmouhy - vůbec žádný
přilnavost - snad nejlepší co může u stěračů být,s názorem,který tady od někoho zazněl,že není rozdíl mezi stěračema za 200,- a za 1000,- určitě za jedno nejsem
vypadají určitě líp než klasika
nevím co ještě já jsem určitě spokojená a v nejbližší ani delší době je nehodlám měnit
http://www.punto.tuned-cars.cz/fans/013 ... %20156.jpg
šmouhy - vůbec žádný
přilnavost - snad nejlepší co může u stěračů být,s názorem,který tady od někoho zazněl,že není rozdíl mezi stěračema za 200,- a za 1000,- určitě za jedno nejsem
vypadají určitě líp než klasika
nevím co ještě já jsem určitě spokojená a v nejbližší ani delší době je nehodlám měnit
-
- Začátečník