Včera mě dohy vezl pickupem a to že jsem zvyklej na jinou ligu z Gt tak jsem chvílema nečapal co se to děje Dohy dnes mam dovču a dělam na autě abych to do zítra stihl složit...
MIKI-GT píše:Včera mě dohy vezl pickupem a to že jsem zvyklej na jinou ligu z Gt tak jsem chvílema nečapal co se to děje Dohy dnes mam dovču a dělam na autě abych to do zítra stihl složit...
pocitam s tebou zitra kolem 4 cca , to vis pick up ... ber ho vazne ...
MIKI-GT píše:Včera mě dohy vezl pickupem a to že jsem zvyklej na jinou ligu z Gt tak jsem chvílema nečapal co se to děje Dohy dnes mam dovču a dělam na autě abych to do zítra stihl složit...
Špatná zpráva, zboží mi přišlo včera docela pozdě, a dneska na půl 4tou mam objednano někoho na auto..takže složený bude až někdy zítra nic mi nevychází
Špatná zpráva, zboží mi přišlo včera docela pozdě, a dneska na půl 4tou mam objednano někoho na auto..takže složený bude až někdy zítra nic mi nevychází
MIKI-GT píše:takže dohyho puntík je v pořádku.. trošku jsme tomu pomohli a je vše ok.. hezky si zavrněl a zase šel spát
dik moc.. docela prdel hele byli pekne vydreny z tvyho puntika : ) , problem ? ... asi benzin , a taky ze to 4 mes stoji uz na miste... naposledy to bezelo cca pred mesicem .. ted uz mu bude lepe snad... , vacka je O.K. takze nas ceka jenom tesneni pod hlavu , ventily... krouzky atd atd.. zkontrolovat, vymenit.. sprovoznit. : ) sem prez zimu setril , abych aspon ten motor dal dokupy, kdyz uz nic jinyho ...
MIKI-GT píše:takže dohyho puntík je v pořádku.. trošku jsme tomu pomohli a je vše ok.. hezky si zavrněl a zase šel spát
dik moc.. docela prdel hele byli pekne vydreny z tvyho puntika : ) , problem ? ... asi benzin , a taky ze to 4 mes stoji uz na miste... naposledy to bezelo cca pred mesicem .. ted uz mu bude lepe snad... , vacka je O.K. takze nas ceka jenom tesneni pod hlavu , ventily... krouzky atd atd.. zkontrolovat, vymenit.. sprovoznit. : ) sem prez zimu setril , abych aspon ten motor dal dokupy, kdyz uz nic jinyho ...
Vačka je naprosto v pořádku.. přišlo mi že je z trochu jinýho matroše.. Z mýho puntíka?? proč, nic na něm přece není... Jinak docela sranda byla
tak vis co oni byli vydreny , ze videli poprve v zivote v takovym prditku takovy masakr... a moc hezky ti to hvizda... sranda byla no ... hlavne ze to je ok .. aby to vyjelo z ty garaze .... pocitam za 10dni mozna dyl....
Určitě bych to ještě na konci týdne nastartoval na 5min.. hlavně až vyjedeš tak opatrně z brzdama.. sem dřív v unu taky sednul a dupnul na brzdu a zasek se mi pístek na brzdovým třmenu My budem takový dvě sériovky vid
MIKI-GT píše:Určitě bych to ještě na konci týdne nastartoval na 5min.. hlavně až vyjedeš tak opatrně z brzdama.. sem dřív v unu taky sednul a dupnul na brzdu a zasek se mi pístek na brzdovým třmenu My budem takový dvě sériovky vid
tak ja asi jo no ... letos zazraky necekam vis jak ...