MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje ;-) Dohy

Každý má zde možnost si založt solo diskuzi o svém Puntu

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
MIKI-GT
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MIKI-GT »

Včera mě dohy vezl pickupem a to že jsem zvyklej na jinou ligu z Gt tak jsem chvílema nečapal co se to děje :D Dohy dnes mam dovču a dělam na autě abych to do zítra stihl složit...
Alfa Romeo 166 2,4 JTD, luxury lowrider
Punto GT - prodáno
Reklama

Dohy
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dohy »

MIKI-GT píše:Včera mě dohy vezl pickupem a to že jsem zvyklej na jinou ligu z Gt tak jsem chvílema nečapal co se to děje :D Dohy dnes mam dovču a dělam na autě abych to do zítra stihl složit...
pocitam s tebou zitra kolem 4 cca , to vis pick up ... ber ho vazne ... :lol: 8)
MIKI-GT
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MIKI-GT »

Dohy píše:
MIKI-GT píše:Včera mě dohy vezl pickupem a to že jsem zvyklej na jinou ligu z Gt tak jsem chvílema nečapal co se to děje :D Dohy dnes mam dovču a dělam na autě abych to do zítra stihl složit...
pocitam s tebou zitra kolem 4 cca , to vis pick up ... ber ho vazne ... :lol: 8)
Špatná zpráva, zboží mi přišlo včera docela pozdě, a dneska na půl 4tou mam objednano někoho na auto..takže složený bude až někdy zítra :( nic mi nevychází
Punto GT - prodáno
Dohy
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dohy »

MIKI-GT píše:
Dohy píše:
Špatná zpráva, zboží mi přišlo včera docela pozdě, a dneska na půl 4tou mam objednano někoho na auto..takže složený bude až někdy zítra :( nic mi nevychází
ok njn :wink:
MIKI-GT
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MIKI-GT »

takže dohyho puntík je v pořádku.. trošku jsme tomu pomohli a je vše ok.. hezky si zavrněl a zase šel spát :wink:
Punto GT - prodáno
Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

a kde byl teda problem ? dlouhodoby spanek ze... :)
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Dohy
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dohy »

MIKI-GT píše:takže dohyho puntík je v pořádku.. trošku jsme tomu pomohli a je vše ok.. hezky si zavrněl a zase šel spát :wink:
dik moc.. docela prdel hele byli pekne vydreny z tvyho puntika : ) , problem ? ... asi benzin :-D , a taky ze to 4 mes stoji uz na miste... naposledy to bezelo cca pred mesicem .. ted uz mu bude lepe snad... , vacka je O.K. takze nas ceka jenom tesneni pod hlavu , ventily... krouzky atd atd.. zkontrolovat, vymenit.. sprovoznit. : ) sem prez zimu setril , abych aspon ten motor dal dokupy, kdyz uz nic jinyho ... :roll: 8)
MIKI-GT
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MIKI-GT »

Dohy píše:
MIKI-GT píše:takže dohyho puntík je v pořádku.. trošku jsme tomu pomohli a je vše ok.. hezky si zavrněl a zase šel spát :wink:
dik moc.. docela prdel hele byli pekne vydreny z tvyho puntika : ) , problem ? ... asi benzin :-D , a taky ze to 4 mes stoji uz na miste... naposledy to bezelo cca pred mesicem .. ted uz mu bude lepe snad... , vacka je O.K. takze nas ceka jenom tesneni pod hlavu , ventily... krouzky atd atd.. zkontrolovat, vymenit.. sprovoznit. : ) sem prez zimu setril , abych aspon ten motor dal dokupy, kdyz uz nic jinyho ... :roll: 8)

Vačka je naprosto v pořádku.. přišlo mi že je z trochu jinýho matroše.. Z mýho puntíka?? proč, nic na něm přece není... 8) Jinak docela sranda byla
Punto GT - prodáno
Dohy
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dohy »

tak vis co oni byli vydreny , ze videli poprve v zivote v takovym prditku takovy masakr... :-D a moc hezky ti to hvizda... sranda byla no ... hlavne ze to je ok .. aby to vyjelo z ty garaze .... pocitam za 10dni mozna dyl....
MIKI-GT
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MIKI-GT »

Určitě bych to ještě na konci týdne nastartoval na 5min.. hlavně až vyjedeš tak opatrně z brzdama.. sem dřív v unu taky sednul a dupnul na brzdu a zasek se mi pístek na brzdovým třmenu :D My budem takový dvě sériovky vid :D :D
Punto GT - prodáno
Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

prej seriovky :lol:
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Dohy
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dohy »

MIKI-GT píše:Určitě bych to ještě na konci týdne nastartoval na 5min.. hlavně až vyjedeš tak opatrně z brzdama.. sem dřív v unu taky sednul a dupnul na brzdu a zasek se mi pístek na brzdovým třmenu :D My budem takový dvě sériovky vid :D :D
tak ja asi jo no ... letos zazraky necekam :( vis jak ...
Dohy
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dohy »

Tak drzte palce, o vikendu bych chtel Oficialne vyjet z garaze a zkusit na tom neco malo udelat.... poladit a tak : )
Vencapunto
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vencapunto »

Tak doufej že ti to pojede,abys zase neřešil nějaký ťukání :wink:
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
Dohy
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dohy »

Vencapunto píše:Tak doufej že ti to pojede,abys zase neřešil nějaký ťukání :wink:
to mas pravdu : ) :idea:
Odpovědět

Zpět na „Punto - naše Punta“