Lancia Prisma
Moderátor: peta.smolik
Lancia Prisma
Alfa Romeo 155 2.0TD
- Reklama
LANCIA PRISMA INTEGRALE
Vidím ,že tady není žádný příspěvek,tak aspoň toto.
Mám Lanciu Prismu integrale 2000ie.Teda teď ju kompletně renovuju,ale 2 roky sem s ní jezdil.Vinikající auto ,perfektní jízdní vlastnosti ,motor takovej rozvážnej,ale má to kat (teda už ne)To zkusím nějak vyřešit,ideální by bylo dát tam dva dvojitý webry,nebo turbo motor.Ještě zháním zadní nápravu z delty integrále a hlavně kulatý světla z integrály-velký problém.třeba mi někdo pomůže! Lančiím zdar!!!!!!
Mám Lanciu Prismu integrale 2000ie.Teda teď ju kompletně renovuju,ale 2 roky sem s ní jezdil.Vinikající auto ,perfektní jízdní vlastnosti ,motor takovej rozvážnej,ale má to kat (teda už ne)To zkusím nějak vyřešit,ideální by bylo dát tam dva dvojitý webry,nebo turbo motor.Ještě zháním zadní nápravu z delty integrále a hlavně kulatý světla z integrály-velký problém.třeba mi někdo pomůže! Lančiím zdar!!!!!!
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Pokud někdo sháníte nějaké díly na Prismu/Deltu pište na můj mail..mám toho dost:)
-------------------------------------------------------------------------------------Dresik
dresik@lanciaklub.cz
lancia prisma 1.9tds, Fiat Tipo 1.9tds
-------------------------------------------------------------------------------------Dresik
dresik@lanciaklub.cz
lancia prisma 1.9tds, Fiat Tipo 1.9tds
Já mám Lancia Prisma 1,6 i.e.-prodám celé nebo po dílech-tmavě červená barva,najeto180tis.km,r.v.88,koroze,dobrý motor,vadné brzdy,st.okno,el.Okna,otáčkoměr,př.mlhovky. Bez TP. Cena za celé auto 5000,-Kč. jsem z JM(Brno-venkov).
pal.ma@centrum.cz
nebo volejte večer na 728454147
pal.ma@centrum.cz
nebo volejte večer na 728454147