Lancia Prisma

Moderátor: peta.smolik

Odpovědět
lukee
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Lancia Prisma

Příspěvek od lukee »

Obrázek
Alfa Romeo 155 2.0TD
Reklama

marek

LANCIA PRISMA INTEGRALE

Příspěvek od marek »

Vidím ,že tady není žádný příspěvek,tak aspoň toto.
Mám Lanciu Prismu integrale 2000ie.Teda teď ju kompletně renovuju,ale 2 roky sem s ní jezdil.Vinikající auto ,perfektní jízdní vlastnosti ,motor takovej rozvážnej,ale má to kat (teda už ne)To zkusím nějak vyřešit,ideální by bylo dát tam dva dvojitý webry,nebo turbo motor.Ještě zháním zadní nápravu z delty integrále a hlavně kulatý světla z integrály-velký problém.třeba mi někdo pomůže! Lančiím zdar!!!!!!
Velys

Příspěvek od Velys »

Na ty světla se zkusím zeptat. Kamarád má Integrálku a kdysi mi je nabízel. Je ti jasné, že budeš muset sehnat i blatníky :wink:
Luboš HF

Prisma

Příspěvek od Luboš HF »

Mám kardan, diferák a nosný most z Prismy Integralky.
kontakt SMS 775 073370
marek

Blatníky

Příspěvek od marek »

ty blatníky mám už upravený a na ty světla se zeptej .Dík!
marek

diferák

Příspěvek od marek »

CHtěl sem diferák z integrály se samosvorem .Ale nechám tam asi půvdní ikdyž to nebude ono.
Marcel 20VT
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marcel 20VT »

světýlka pasujou z ritma II.generace a ty rámečky co v nich drží mám obkreslené i s rozměry. Kryty by se ale musely vyrobit
Dresik

Příspěvek od Dresik »

Pokud někdo sháníte nějaké díly na Prismu/Deltu pište na můj mail..mám toho dost:)

-------------------------------------------------------------------------------------Dresik
dresik@lanciaklub.cz
lancia prisma 1.9tds, Fiat Tipo 1.9tds
marek

Rámečky

Příspěvek od marek »

Právě o ty plastový rámečky jde.Ty já nemám! Ty světla z ritma to vím ale original jsou H1.I když to zas není tak rozhodující.
fakyr

prahy

Příspěvek od fakyr »

Cau nevite kde se dají sehnat a kolik stojí prahy na prismu?
Honzam
Začátečník

Příspěvek od Honzam »

Já mám Lancia Prisma 1,6 i.e.-prodám celé nebo po dílech-tmavě červená barva,najeto180tis.km,r.v.88,koroze,dobrý motor,vadné brzdy,st.okno,el.Okna,otáčkoměr,př.mlhovky. Bez TP. Cena za celé auto 5000,-Kč. jsem z JM(Brno-venkov).

pal.ma@centrum.cz

nebo volejte večer na 728454147
Odpovědět

Zpět na „LANCIA“