Pokial si tam dal H1 a svietis, aj ked blbo , tak H7 tam isto nedas. H7 a H1 ma uplne inu paticu. V niektorych puntach MK2 byvaju H7 a v niektorych H1. A inak blue efekt je pekny mozno tak na efekt, ale svietivost to lepsiu nema. Kup si ked mozes napriklad Osram SilverStar, ja ich mam a su dobre.peto15 píše:Pani, este by som sa chcel spytat, ake tam maju ist ziarovky? H1 alebo H7? Lebo ja som bol dnes kupovat nieake lepsie, a predavacka sa ma pyta ze ake tam mam, a ja ze H7 a ona ze nech si to racej skontrolujem a zistil som ze tam mam H1, a su v stretavackach aj v dialkovych, tak som zobral nieake NARVA H1 s blue efektom a zvysenou svietivostou, a svieti to riadne na p..u, neni nic vidiet... Je to mozne zeby tam mohli byt aj H1 aj H7? Ktore by ste mi odporucili kupit, lebo tieto su fakt o nicom.... a este neviete mi poradit co asi stoji novy lavy predny reflektor, a na akej stranke by som ho zohnal najlacnejsie? Diky
HELP - výměna žárovky
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Fiat Punto MKII 1.2 16V HLX
- Reklama
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Jo, a este k tym konektorom a vobec svetlam na punte, tak uz ma to pekne zacina srat. Prednyu konektor na H7 mi zoxidoval a casom sa roztopil, tak som musel menit. Zadne lave svetlo mi zacalo minule blbnut, ze mi blikala spolu so smerovkou aj brzdova, ale tak divno slabsie, tak tam nakoniec bol zaoxidovany a uz ohorety konektor ukostrenia, musel som to ocistit, vystriekat kontoxom a tak ide to zase, ale co ja viem dokedy... Pre istotu som to skontroloval aj na pravom zadnom, lebo po ocisteni zacalo to lave svietit silnejsie. Velmi nachylne su tie konektory na zly kontakt, tie plechy su take skarede obycajne volake zinkove alebo co je to, no hruza.... Nie aby tam dali volake lepsie, co vydrzia aj viac nez 10rokov...
Fiat Punto MKII 1.2 16V HLX
- Mark L.
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Poradi mi nekdo jak vyndat zarovicky z osvetleni stredoveho panelu (podsvetleni ovladani ventilace) u Mk I.? Predpokladam, ze jsou to ty stejny jako v podsvetleni budiku. Nejdou mi vytahnout. Je na to nejaky grif?
Diky.
Diky.
Tipo 1.4 T-Jet LPG kombi (2017)
F127 0.9 (1975), Sport 1.05 70HP (1980), 1.05 50HP (1977)
Ex: Multipla 1.9 JTD 115k (12/2002)
Ex: Punto I. 1.2 8V 60SX (1995)
F127 0.9 (1975), Sport 1.05 70HP (1980), 1.05 50HP (1977)
Ex: Multipla 1.9 JTD 115k (12/2002)
Ex: Punto I. 1.2 8V 60SX (1995)
v tom stredovom panely bývajú zvyčajne pekne zapečené, mali by ísť vytiahnuť ľahko, ale bohužiaľ väčšinou robia problémy... väčšina ľudí ich aj tak chytí do klieští, rozdrví a potom niečím tenkým vyškriabe zvyšky žiarovky z objímky. Či existuje lepšie riešenie neviem. Mňa čaká na Marejke výmena celých objímok, tam je to riešené rovnako ako u Punta, nielen že tam boli zapečené, ale roztavilo to aj tie objímky, takže už je jedna nepoužiteľná a musel som zháňať náhradu
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim, Admin mi zmazal Topic o tom aky typ ziarovky ide na podsvietenie zadnej poznavacej znacky ,alebo prednych obrysovych svetiel (aj ked taky topic tam nieje aj tam mi ho zmazal preto to pisem sem). - Je tam nejaka led ziarovka s takou ploskou koncovkou.Kde to kupim ? alebo ako sa to vola ? PLS help ( predchadzajuci majitel tam dal take modre,a potrebujem to vymenit za biele )
obycejna zarovka co sviti zlute stoji od 4kc/kus. Ty "bile" stoji daleko vic. Kupoval jsem si Philips Blue vision za 150kc dve. Ale sviti to fakt mnohem vic bile, nez ty levne (nenech se zmast tim, ze jsou modre:).
Naposledy upravil(a) Anduril dne 19 úno 2008, 20:51, celkem upraveno 1 x.
Ford Focus 1.6 Trend X 2009
ex. Fiat Punto MK2 1.2l 16V HLX 3dv.
ex. Fiat Punto MK2 1.2l 16V HLX 3dv.
PŘEUSNUTO:
venep píše: Re: typ ako vymenit ziarovky na MK2
http://nightbreaker.trnd.com/wp-content ... kralle.pdf
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz