Pásy
Moderátoři: kubiii, Minimaxa, peta.smolik, Globusman
Pásy
Máme problém.Náš milý pejsek nám překousal na bublině pásy.Máte někdo nápad jak sedají levně opravit?Nebo kde zakoupit levně nové?Nemusí to být autorizovaný servis nebo prodejna Fiat.Jo a taky různé plasty a doplňky?Kde a za kolik.Poraďte vrakoviště na Moravě.Díky
bublina Multipla 1,6i 16V 2000
- Reklama
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Bublino,
zkus kouknout na http://www.plesl.cz/auto/bazar.htm není to sice úplně u brna, ale není to ano nejdál. Napiš mu co potřebuješ a on ti nabídne použité či nové.... A pokud jsi členem multipla klubu, tak máš slevu
zkus kouknout na http://www.plesl.cz/auto/bazar.htm není to sice úplně u brna, ale není to ano nejdál. Napiš mu co potřebuješ a on ti nabídne použité či nové.... A pokud jsi členem multipla klubu, tak máš slevu
-
- Znalec
Bublino oprava pasu je hloupost...jak by te pak pri narazu udrrzely kdyby je nekdo sesil? ....jinak je to malo znama skutecnost a nikdo to nedela...ale kdyz je auto bourane tak ze vystreli pytle maji se vymenit i pasy....pac se tim zatizenim mohou tak poskodit ze pri dalsi nehode by mohli....nemuseli vydrzet...proto ti ani neporucuju koupit pasy z vrakovište pac tam vetsinou konci bourana auta ...ale rozhodni se jak myslis....ja bych koupil novy.....
Cinquecento 1.1 Sporting ABARTH-červéný:-D a Multipla fanda:)
pásy
tak jsem je vybral z auta a opravovat se nedají, pružina je jako živá, sháním levý zadní pás kompletní možná i zbytek zadních nemáte někdo ponětí jestli někde na vraku neleží? a za kolik ... dík
bublina Multipla 1,6i 16V 2000
- Alda
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Re: pásy
Teď o víkendu jsem to musel řešit taky. Pás vzadu vpravo se přestal navíjet (nevím co s tím ten kluk dělal )bublina píše:tak jsem je vybral z auta a opravovat se nedají, pružina je jako živá, sháním levý zadní pás kompletní možná i zbytek zadních nemáte někdo ponětí jestli někde na vraku neleží? a za kolik ... dík
Pružina je sice jako živá, ale po krátkém souboji jsem ji namotal tam kam patří. Teď to funguje, otázkou je jak dlouho.
Ty jsi dopadl jak? Sehnal si něco?
1,6 16V BiPower
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Re: pásy
Doporučuji vrakoviště EuroVrak v Holubicích u Brna. Vždycky, když jsem tam jel, tak jsem sehnal co jsem potřeboval. A je to za rozumnej peníz.
Fiat Ulysse, rv. 95, 2.0 benzín