Pásy

Vybavení a úpravy interiéru, vnitřní doplňky

Moderátoři: kubiii, Minimaxa, peta.smolik, Globusman

Odpovědět
bublina
Začátečník

Pásy

Příspěvek od bublina »

Máme problém.Náš milý pejsek nám překousal na bublině pásy.Máte někdo nápad jak sedají levně opravit?Nebo kde zakoupit levně nové?Nemusí to být autorizovaný servis nebo prodejna Fiat.Jo a taky různé plasty a doplňky?Kde a za kolik.Poraďte vrakoviště na Moravě.Díky
bublina Multipla 1,6i 16V 2000
Reklama

Globusman
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Globusman »

Ahoj Bublino,

zkus kouknout na http://www.plesl.cz/auto/bazar.htm není to sice úplně u brna, ale není to ano nejdál. Napiš mu co potřebuješ a on ti nabídne použité či nové.... A pokud jsi členem multipla klubu, tak máš slevu :wink:
stifmajstrABARTH
Znalec

Příspěvek od stifmajstrABARTH »

Bublino oprava pasu je hloupost...jak by te pak pri narazu udrrzely kdyby je nekdo sesil? :roll: ....jinak je to malo znama skutecnost :lol: a nikdo to nedela...ale kdyz je auto bourane tak ze vystreli pytle maji se vymenit i pasy....pac se tim zatizenim mohou tak poskodit ze pri dalsi nehode by mohli....nemuseli vydrzet...proto ti ani neporucuju koupit pasy z vrakovište pac tam vetsinou konci bourana auta :wink: ...ale rozhodni se jak myslis....ja bych koupil novy..... :arrow:
Cinquecento 1.1 Sporting ABARTH-červéný:-D a Multipla fanda:)
Fantom
Fiaťák

Příspěvek od Fantom »

Globusi,na multiplu tam nemá skoro nic,nebo sem slepej :shock:
Globusman
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Globusman »

Fantom píše:Globusi,na multiplu tam nemá skoro nic,nebo sem slepej :shock:
Nejsi slepej. On tam toho má hodně málo vypsanýho. Ale když mu napíšeš mail, nebo mu zavoláš, tak se budeš divit ;-)
bublina
Začátečník

pásy

Příspěvek od bublina »

tak jsem je vybral z auta a opravovat se nedají, pružina je jako živá, sháním levý zadní pás kompletní možná i zbytek zadních nemáte někdo ponětí jestli někde na vraku neleží? a za kolik ... dík
bublina Multipla 1,6i 16V 2000
Alda
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Re: pásy

Příspěvek od Alda »

bublina píše:tak jsem je vybral z auta a opravovat se nedají, pružina je jako živá, sháním levý zadní pás kompletní možná i zbytek zadních nemáte někdo ponětí jestli někde na vraku neleží? a za kolik ... dík
Teď o víkendu jsem to musel řešit taky. Pás vzadu vpravo se přestal navíjet (nevím co s tím ten kluk dělal :evil:)
Pružina je sice jako živá, ale po krátkém souboji jsem ji namotal tam kam patří. Teď to funguje, otázkou je jak dlouho.
Ty jsi dopadl jak? Sehnal si něco?
1,6 16V BiPower
abusacek
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Re: pásy

Příspěvek od abusacek »

Doporučuji vrakoviště EuroVrak v Holubicích u Brna. Vždycky, když jsem tam jel, tak jsem sehnal co jsem potřeboval. A je to za rozumnej peníz.
Fiat Ulysse, rv. 95, 2.0 benzín
Odpovědět

Zpět na „Multipla | Interiér“